Persuitnodiging: Voorstelling nieuw complex Vandemoortele op 29 november

Food Experience Center in Gent wordt de spil van een smakelijke toekomst

Het Belgische Vandemoortele, onder leiding van CEO Jules Noten, behoort wereldwijd tot de absolute top wat betreft de productie van bakkerijproducten en margarines, culinaire oliën en vetten. De slogan “shaping a tasty future” wordt dit najaar weerspiegeld in de opening van een nieuw pand te Gent, onder de naam Vandemoortele Food Experience Center. Dit ultramoderne complex nodigt uit tot een unieke totaalbeleving: de infrastructuur werd zo ontworpen dat smaak en geur optimaal tot hun recht komen. Het Vandemoortele Food Experience Center wordt een ontmoetingsplaats voor culinaire chefs, productontwikkelaars, leveranciers van nieuwe ingrediënten en klanten op zoek naar inspiratie voor hun keuken of bakkerij. Het kloppend hart van het Food Experience Center zijn de Master Studio Cooking en Master Studio Baking, de professionele keuken en bakkerij.

Daarnaast beschikt het Food Experience Center over digitale toepassingen waardoor de meer dan 300 werknemers makkelijker dan ooit kunnen samenwerken, wat een hogere kwaliteit en innovaties in gang zet. Met de opening van het Food Experience Center geeft Vandemoortele aan zich te engageren voor een duurzame toekomst. Tijdens de officiële opening van het Food Experience Center zullen onder meer CEO Jules Noten, Group Marketing Director Eddy Van Blanken en Chief Human Resources, Sustainability & Communication Marc Croonen hun visie op taste en sustainability geven, en toelichten hoe het nieuwe pand perfect in dit smakelijke plaatje past.

U wordt vriendelijk uitgenodigd op de persconferentie van het Vandemoortele Food Experience Center op 29 november om 10u. Journalisten die wensen deel te nemen, kunnen zich voor 26 november accrediteren via Ruth Vervaet (0479 74 57 41, ruth@wavemakers.eu).

Planning:
10u00 Onthaal
10u15 Verwelkomingsmoment en presentatie nieuw complex en bedrijfsvisie
11u00 Q&A
11u15 Rondleiding Food Experience Center met proeverij
12u15 Interviewmogelijkheden
12u30 Einde voorzien

Adres:
Vandemoortele Food Experience Center, Ottergemsesteenweg Zuid 816, 9000 Gent

Parkeren kan ofwel op de bezoekersparking of op de grote parking naast het Food Experience Center gelegen aan de achterkant van het gebouw van “De Kaasboer”.

Voor meer informatie, gelieve contact op te nemen met (gelieve niet te publiceren aub):
Wavemakers PR & Communications
Ruth Vervaet
0479 74 57 41
ruth@wavemakers.eu

Contacteer ons
Over Wavemakers

A fresh thinking PR agency
We love to Make.Things.Move.

Meng een strategische aanpak met een stevige dosis creativiteit en je hebt het recept voor een geslaagde PR-campagne. Met een frisse blik creëren wij via ons uitgebreid netwerk PR de brug tussen jou en de pers en influencers in de vorm van een gedegen PR strategie, pers- & influencer relaties, mediatraining en crisiscommunicatie. 

Wavemakers
Stationsstraat 16, 9220 Hamme