Persuitnodiging: Verras jouw mama met de perfecte wenkbrauwen

Persuitnodiging: Verras jouw mama met de perfecte wenkbrauwen

Mommy & me workshop ter ere van Moederdag

Tegenwoordig is browshaping niet meer weg te denken uit het beautyritueel van velen onder ons. Mooi geshapete wenkbrauwen laten elk gezicht spreken, ook dat van onze lieftallige mama’s. Ben je op zoek naar tips voor een uniek geschenk voor Moederdag of zoek je naar de perfecte Antwerpse hotspot? Lees dan zeker verder.

De Brow Wax Bar, Antwerpen nodigt jou uit voor een gratis ‘mommy & me workshop’ op zaterdag 4 mei. Browqueen Zoë zal jullie twee uur lang tips en tricks geven voor de perfecte wenkbrauwen. Stap voor stap leggen de dames uit welke wenkbrauwvorm jouw gezichtstype nodig heeft, welk product of kleur het best bij jouw huid past en hoe je de producten aanbrengt op jouw gezicht. Een ideaal en leerrijk beautymomentje voor moeder en dochter!

Geniet samen met jouw mama van twee uur quality time en schrijf jullie in via mailien@wavemakers.eu voor één van de beschikbare workshops. Wees er snel bij, want plaatsen zijn beperkt.

Beschikbare workshops op 4 mei:
        Groep 1    10u00 tot 12u00
        Groep 2    12u30 tot 14u30
        Groep 3    14u30 tot 16u30

Adres: Pacificatiestraat 39, 2000 Antwerpen

Contacteer ons
Over Wavemakers

A fresh thinking PR agency
We love to Make.Things.Move.

Meng een strategische aanpak met een stevige dosis creativiteit en je hebt het recept voor een geslaagde PR-campagne. Met een frisse blik creĆ«ren wij via ons uitgebreid netwerk PR de brug tussen jou en de pers en influencers in de vorm van een gedegen PR strategie, pers- & influencer relaties, mediatraining en crisiscommunicatie. 

Wavemakers
Stationsstraat 16, 9220 Hamme