Persoonlijke uitnodiging: Spice up your veggie life op 2 augustus

Persoonlijke uitnodiging: Spice up your veggie life op 2 augustus

Eten steeds meer Belgen casual veggie?

Op donderdag 2 augustus nodigt The Bio Veggie Company u uit voor een kennismaking. Hét Belgische label voor gezonde en vegetarische bioburgers en -nuggets wordt 30 jaar. Hooray! Die avond onthult TBVC ook de resultaten van een grootschalig onderzoek over het vegetarische eetpatroon van de Belgen.

Laten steeds meer Belgen hun dagelijkse stuk vlees links liggen? Hoeveel procent van ons omarmt steeds meer vegetarische gerechten in hun eetpatroon? Op die vragen geeft The Bio Veggie Company antwoord op 2 augustus. Want TBVC gelooft er steevast in dat bio en veggie eten écht lekker en toegankelijk is voor iedereen. Om dit te bewijzen zal onze chef Gilles Draps jullie verschillende dishes met de beste veggie burgers in town voorschotelen. 

Want of je nu fulltime vegetariër of casual veggie bent, je kan altijd inspiratie gebruiken voor een portie healthy punk food. Geloof ons: you’ll want more!

Wanna join? Geef voor een seintje aan Astrid voor 26 juli via astrid@wavemakers.eu but hurry up want in de jungle geldt de wet van de snelste!

Just be brave…spice up your veggie life & #BeVegual

Praktisch:
Locatie: Jungle Garden - Dendermondsesteenweg 102-104, 9000 Gent
Timing: van 19 tot 21u

Volg The Bio Veggie Company op:
Instagram: https://www.instagram.com/thebioveggiecompany/
Facebook:  https://www.facebook.com/thebioveggiecompany/
https://thebioveggiecompany.com/

#Bevegual

PS: het papier van de uitnodiging kan je ook planten! Volg deze instructies:

  • Leg dit groeipapier op aarde in een bloempot of tuin.
  • Dek het af met wat aarde.
  • Maak het iedere dag vochtig.
  • Wacht op de plantjes!
Contacteer ons
Over Wavemakers

A fresh thinking PR agency
We love to Make.Things.Move.

Meng een strategische aanpak met een stevige dosis creativiteit en je hebt het recept voor een geslaagde PR-campagne. Met een frisse blik creĆ«ren wij via ons uitgebreid netwerk PR de brug tussen jou en de pers en influencers in de vorm van een gedegen PR strategie, pers- & influencer relaties, mediatraining en crisiscommunicatie. 

Wavemakers
Stationsstraat 16, 9220 Hamme