Persbericht: Wavemakers behaalt zilver tijdens de Best Of Reputation Awards (BORA’s)

Persbericht: Wavemakers behaalt zilver tijdens de Best Of Reputation Awards (BORA’s)

Sint-Niklaas, 15 november 2023 – Het PR- en communicatiebureau Wavemakers viel vanavond in de prijzen tijdens de Best Of Reputation Awards (BORA’s). Die awards werden uitgereikt tijdens een feestelijke ceremonie in Antwerp Expo. Het Wavemakers team behaalde een zilveren award in samenwerking met de Mucovereniging in de categorie ‘Special campaigns: Cause/charity/non-profit’.

De eerste BORA’s werden georganiseerd in 2022 door ACC, Association of Communication Companies, in samenwerking met C2. De BORA’s vieren het beste werk op vlak van earned media en influencer relations. De jury kijkt naar de creatieve uitmuntendheid in strategie, campagnes en oplossingen die de reputatie beheren van een merk, de belangen verdedigen en een maatschappelijke of zakelijke impact hebben.

Awards Night

Voor de gelegenheid, veranderde Antwerp Expo gisteren in een feestelijk schouwtoneel. Naast de Best Of Reputation Awards werden ook de Best Of Activation Awards, de Belgian Event Awards en de Best Of Content Awards uitgereikt. Het was een avond vol sterke en interessante campagnes die een voor een mooie verhalen vertellen.

The winning case

Wavemakers kreeg een zilveren award voor de campagne die het bureau uitwerkte voor de Mucovereniging in 2022.

“We zijn verheugd dat we de zilveren prijs mogen ontvangen binnen deze categorie, de erkenning is een waardering voor de campagne”, zegt Elke De Mayer, oprichtster Wavemakers. “Maar we staan hier niet alleen, we staan als trotse partner naast de Mucovereniging. Het maakt ons extra gelukkig omdat we via de BORA’s de vereniging nog meer onder de aandacht kunnen brengen. Daarnaast ben ik ook fier dat het harde werk en de toewijding van ons team op deze manier beloond wordt. Volgende week is het de Mucoweek dus het winnen van deze award is de perfecte aftrap.”

Tijdens de Europese Mucoweek in 2022 pakte de Mucovereniging opnieuw uit met een unieke sokkencollectie. Dat om aandacht te vragen voor mucoviscidose, de meest voorkomende levensbedreigende, erfelijke ziekte in ons land. Door de #mucosocks te kopen, gaf je zuurstof aan het onderzoek naar deze ziekte. Wavemakers bedacht het creatieve concept waarbij alle Belgische burgemeesters werden opgeroepen om de #mucosocks-campagne een voetje te helpen. Ontdek de hele campagne hier en in deze case video.

“We vertrouwden op de expertise van Wavemakers om de ideale strategie en timing te bepalen voor een meer dan spectaculair resultaat”, vertelt Stefan Joris, directeur Mucovereniging.

The Jury

Midden september werd de shortlist aangekondigd van campagnes die kans maakten op een award. Dan was het aan de agencies om hun campagnes, die de shortlist hadden gehaald, live te verdedigen voor de BORA’s jury. Die jury bestaat uit experten uit verschillende categorieën. Op basis van die verdediging, besliste de jury wie met een gouden, zilveren of bronzen award naar huis zou gaan tijdens de BORA’s Awards Night.

Wavemakers blijft grenzen verleggen en inzetten op het creëren van campagnes voor hun klanten die een blijvende impact hebben.

 

---EINDE PERSBERICHT---

 

Voor verdere vragen of meer informatie, gelieve contact op te nemen met (enkel voor pers):

Kristof Windels Wavemakers PR
Wavemakers Persbericht BORA's Wavemakers_Persbericht_BORA.pdf - 173 KB

 

Over Wavemakers

A fresh thinking PR agency
We love to Make.Things.Move.

Meng een strategische aanpak met een stevige dosis creativiteit en je hebt het recept voor een geslaagde PR-campagne. Met een frisse blik creëren wij via ons uitgebreid netwerk PR de brug tussen jou en de pers en influencers in de vorm van een gedegen PR strategie, pers- & influencer relaties, mediatraining en crisiscommunicatie. 

Wavemakers
Grote Markt 43, 9100 Sint-Niklaas