Persbericht: Nieuwe golven voor Wavemakers

Persbericht: Nieuwe golven voor Wavemakers

Wavemakers stelt rebranding voor en verwelkomt nieuwe collega's en projecten

Het strategisch en creatief PR-bureau Wavemakers stelt vandaag het resultaat van haar rebranding voor. Een nieuw logo, een moderne look en een gloednieuwe website moeten de baseline Make.Things.Move meer dan ooit waarmaken. Bovendien verwelkomt Wavemakers twee nieuwe collega’s bovenop een stapel nieuwe projecten.

Een imago dat ambitie uitstraalt
Na bijna 7 jaar was het voor Wavemakers tijd om de versterkte positie op de markt van pers- en influencerrelaties, PR strategie, mediatraining en crisiscommunicatie aan te scherpen. Bij een team dat groeit hoort ook een nieuwe branding die overeenstemt met het creatief en strategisch PR-bureau dat we zijn. Ik ben zeer tevreden met het resultaat”, vertelt Elke De Mayer, owner & strategic director.

Het logo en de huisstijl werd ontwikkeld door skinn branding agency en de website werd uitgewerkt door digital agency HUNTRS. Als kleuren opteerde men voor serious blue en funky yellow, die beiden dynamiek en frisheid in zich dragen en een tegenbalans bieden voor het zwarte logo. De golf verwijst vanzelfsprekend naar de naam van het PR-bureau en de golven in de pers en op social media waarvoor het team garant staat. De baseline Make.Things.Move blijft van kracht en zal ook in de toekomst gebruikt worden als kwaliteitslabel voor duurzame PR in al zijn facetten.

Het voorbije jaar ging Wavemakers de samenwerking aan met een groot aantal merken en ondernemingen zoals ZEB, Daniel Ost, The Bio Veggie Company, PronoKal Group, Babylon loveshop, Captain Cork, Herbafix, O’Revoir en Stroomop. Ook voor de campagne ‘Onbetaalbaar? Onaanvaardbaar!’ voor de Mucovereniging, de lancering van de nieuwe GoPro-camera’s en de Nationale Spelen en het Gala van Special Olympics Belgium zette Wavemakers de PR-molen in werking. De unieke en creatieve perscampagnes vielen stuk voor stuk in de smaak bij journalisten en influencers. “Ons portfolio breidt uit met enkele klinkende internationale namen maar evengoed met sterke Belgische merken en projecten van beloftevolle ondernemers. Met de grote diversiteit aan cases op de website bewijzen we alweer dat ons team van alle markten thuis is”, aldus Amélie Putmans, head of account.

Versterking van het team en nieuwe projecten in 2020
Om in de toekomst eenzelfde kwaliteit te garanderen aan de steeds groeiende klantenportfolio, breidt het team voortdurend uit. Onlangs kwam Ruth Vervaet (25) het team reeds vervoegen als account coordinator. Bij de start van het nieuwe jaar verwelkomt Wavemakers een vijfde collega in de rol van account manager die de verworven ervaring zal aanwenden om nieuwe sectoren aan te boren en het luik ‘influencer relations’ verder uit te bouwen.

In mei vindt een nieuwe editie van de Nationale Spelen van Special Olympics Belgium plaats in Antwerpen binnen het kader van de 100ste verjaardag van de Olympische Spelen in de stad. Daarnaast gaat Wavemakers ook van start met een strategisch PR-plan voor verschillende nieuwe klanten, waaronder Xwift Racing Events, Auctelia en het Sociaal Fonds voor Transport en Logistiek.

Ontdek de nieuwe website en cases op www.wavemakers.be en blijf op de hoogte van alle nieuwtjes via de Wavemakers-accounts op Instagram, Facebook, LinkedIn en Twitter.

Perscontact (gelieve niet te publiceren aub)
Voor meer informatie, beelden of interviewaanvragen, kan u terecht bij:
Wavemakers PR & Communications
Amélie Putmans
amelie@wavemakers.eu
0477 20 09 70

Contacteer ons
Over Wavemakers

A fresh thinking PR agency
We love to Make.Things.Move.

Meng een strategische aanpak met een stevige dosis creativiteit en je hebt het recept voor een geslaagde PR-campagne. Met een frisse blik creëren wij via ons uitgebreid netwerk PR de brug tussen jou en de pers en influencers in de vorm van een gedegen PR strategie, pers- & influencer relaties, mediatraining en crisiscommunicatie. 

Wavemakers
Stationsstraat 16, 9220 Hamme