Persbericht: Captain Cork laat duurzame najaarscollectie te water

Nieuwe fashionable modellen voor kurklovers van alle leeftijden

Antwerpen – Het Belgische kurklabel Captain Cork stelt met trots haar nieuwe najaarscollectie voor. De 100% natuurlijke en authentieke rugzakken, hand- en reistassen van Captain Cork vormen al enkele jaren een vaste waarde in het Belgische straatbeeld. Liefhebbers van kwaliteitsvol Portugees kurkleder haasten zich naar de (web)shop om kennis de maken met de nieuwste uitvoering van de boekentas ‘de Kleine Kapitein’ voor kleuters, een elegante businesstas voor vrouwen en een grotere unisex backpack om mee te nemen op al je schippersavonturen. Met deze back to school/work-collectie introduceert mompreneur Ina De Quint de elegante kleuren navy green, tobacco en navy blue in het diervriendelijke productgamma. It’s so corky!

Ina De Quint, de stuurvrouw achter het ecologische kurklabel Captain Cork, kreeg haar ecologisch bewustzijn en zero waste mentaliteit van jongs af aan mee van haar vader, die ze beschouwt als haar captain. In 2018 riep Ina Captain Cork in het leven: een ecologisch, diervriendelijk en eerlijk merk waar bewust consumeren en handelen voorop staan. Alle tassen en accessoires van Captain Cork zijn authentiek Belgisch design en worden vervaardigd uit Portugese kurk. De kwaliteit hiervan kan vergeleken worden met leder aangezien het eenzelfde souplesse en waterresistentie met zich meedraagt, met dat verschil dat de productie van kurkleder 100% duurzaam is en dat er geen vervuilende chemicaliën aan te pas komen.

De producten van Captain Cork blinken niet alleen uit in duurzaamheid, maar zijn bovendien een streling voor het oog. Nieuw in deze najaarscollectie zijn de Kleine Kapitein voor kleuters, een stijlvolle laptoptas voor vrouwen en een unisex backpack. De modellen zijn verkrijgbaar in de elegante kleuren army green, tobacco, navy blue, turquoise en klassieke zwart- en bruintinten.

De Kleine Kapitein voor zeerovertjes in wording
De kurklederen boekentassen van Captain Cork zijn super licht, zitten lekker comfortabel én zijn bovendien ergonomisch. Het hoeft dan ook niet verwonderen dat de Kleine Kapitein al enkele jaren een hit is bij lagereschoolkinderen. Om ook de allerkleinste piraatjes niet uit het oog te verliezen, is de Kleine Kapitein nu ook verkrijgbaar voor kleuters en peuters. Met een fashionable tas van Captain Cork in de hand, gaat elke kleuter zonder traantjes naar school. Aye aye captain!

  • ASTOR peuterboekentas:16 x 22 x 10 cm : €89
  • ALEX kleuterboekentas: 30 x 30 x 10 cm: €110
  • Verkrijgbaar met licht blauwe aardbeien, roze roosjes, turquoise ananassen

Elegante laptoptas voor stijlvolle business ladies
Een laptoptas vormt een onontbeerlijk asset in het dagelijkse leven van alle business ladies, maar wat als je naast professioneel ook nog eens stijlvol én duurzaam voor de dag kunt komen? Speciaal voor alle fashionable zakenvrouwen onder ons ontwierp Captain Cork een vrouwelijke laptoptas die je werkdag opfleurt. Opteer je voor een elegante tobaccokleur, neutraal zwart of droom je weg over de weidsheid van de oceaan met de tinten navy blue en army green?

Een stevige backpack voor avontuurlijke matrozen
De ruime en stevige unisex backback van Captain Cork is vervaardigd uit duurzaam Portugees kurkleder en vergezelt je op al je bloedstollende avonturen ter land en ter zee. Met zijn vele vakjes en stevige uitvoering is de backpack een echte it-bag voor alle beweeglijke piraten.

DOMINIQUE / Business bag voor dames

  • Voor laptops tot 15 inch: 40 x 30 x 10 cm : €225
  • Voor laptops tot 18 inch: 45 x 35 x 10 cm : €250

SAM / Business laptop back pack

  • Voor laptops tot 15 inch: 41 x 30 x 16 cm : €225

Alle bovenstaande en andere producten zijn verkrijgbaar via de webshop en in de conceptstore in Antwerpen: Hoogstraat 63, 2000 Antwerpen

Over Captain Cork
Ina De Quint groeide op met een go green en zero waste mentaliteit die ze meekreeg van haar vader, haar captain. In 2018 lanceerde ze het ecologische diervriendelijke label Captain Cork. Alle artikelen van Captain Cork zijn authentiek Belgisch design en worden vervaardigd uit Portugese kurk: een duurzame, diervriendelijke en ecofriendly grondstof die vederlicht en stevig is. Deze lifestyleproducten kunnen worden aangekocht met ecocheques.

Voor meer informatie of beeldmateriaal, gelieve contact op te nemen met:
Wavemakers PR & Communications
Mailien Nguyen
mailien@wavemakers.eu
0472 38 49 51

Contacteer ons
Over Wavemakers

A fresh thinking PR agency
We love to Make.Things.Move.

Meng een strategische aanpak met een stevige dosis creativiteit en je hebt het recept voor een geslaagde PR-campagne. Met een frisse blik creĆ«ren wij via ons uitgebreid netwerk PR de brug tussen jou en de pers en influencers in de vorm van een gedegen PR strategie, pers- & influencer relaties, mediatraining en crisiscommunicatie. 

Wavemakers
Stationsstraat 16, 9220 Hamme