Persbericht: Brow Wax Bar introduceert nieuwe trend in beautyland 'Brow Lamination'

Behandelingen vanaf eind september en opleidingen voor schoonheidsspecialistes vanaf 1 oktober

Antwerpen – It’s all about the brows! Na browshaping, microblading en henna brows zal 2020 gedomineerd worden door alweer een nieuwe beautytrend. Brow Lamination, of ook wel Browlift genoemd, heeft trouwens niks te maken met een cosmetische ingreep, maar zorgt ervoor dat jouw wenkbrauwen tot vier weken in de plooi blijven zitten. De pijnloze behandeling met serum zorgt ervoor dat de wenkbrauwhaartjes in dezelfde richting blijven liggen. Het resultaat is vergelijkbaar met het aanbrengen van een eyebrowgel maar dan met voller en langer durend (1 maand!) resultaat.

De nieuwe wenkbrauwtrend komt overgewaaid van bij onze noorderburen en is gloednieuw in België. Vanaf 23 september kan deze behandeling worden geboekt bij de professionele ‘browladies’ van de Brow Wax Bar in Antwerpen, waar menig BV over de vloer komt om zich wenkbrauwen met een natuurlijke look te laten aanmeten. Voor schoonheidsspecialistes die de behandeling onder de knie willen krijgen is er trouwens goed nieuws. De Brow Wax Bar biedt als enig schoonheidscentrum de opleiding ‘Brow lift treatment’ aan vanaf 1 oktober.

Een Browlift behandeling is ideaal voor iedereen met stugge, lange wenkbrauwhaartjes of voor iedereen die een natuurlijke vollere look wil. Als de haartjes snel lang worden, gaan krullen of koppig een eigen leven leiden, kan je dat oplossen met een wenkbrauwgel maar die blijft slechts enkele uren zitten. Brow Lamination is eigenlijk zoals een ‘permanent’ voor je haar. We kiezen meestal voor een natuurlijke shape met de haartjes lichtjes naar boven zodat de wenkbrauw breder en voller uitkomt. Het serum zorgt een hele maand lang voor een volumineuze wenkbrauw waarvan de haartjes mooi in de plooi blijven zitten.”, vertelt Naomi De Vries, oprichtster van de Brow Wax Bar.

Wie een plaatsje wil verzekeren om als eerste de Browlift uit te proberen vanaf 23 september, kan alvast online reserveren via browwaxbar.be Prijs: Browlift (Epilatie + tinting + lift), €55 voor 4 weken resultaat

Brow Wax Company, opleidingscentrum voor beautyprofessionals
Als eerste opleidingscentrum in België, biedt Brow Wax Bar een opleiding ‘Brow lift treatment’ aan voor beautyprofessionals. Specialisten die dé trend van 2020 zelf willen aanbieden als aanvulling op andere behandelingen, kunnen bij het team van Naomi terecht voor een intensieve dagopleiding. Er wordt gewerkt met de kwalitatieve producten van CC Henna Brows, waar Brow Wax Bar in Vlaanderen de enige verdeler van is. Voor meer informatie omtrent de verschillende opleidingen: https://browwaxcompany.be/opleidingen/

Brow Wax Bar Antwerpen
Pacificatiestraat 39
2000 Antwerpen

browwaxbar.be
Instagram en Facebook

Voor de redactie (niet voor publicatie)

Voor meer informatie, beeldmateriaal of interviewaanvragen, neem gerust contact op met:

Wavemakers PR & Communications
Elke De Mayer
elke@wavemakers.eu
+32 (0)485 75 28 66

Contacteer ons
Over Wavemakers

A fresh thinking PR agency
We love to Make.Things.Move.

Meng een strategische aanpak met een stevige dosis creativiteit en je hebt het recept voor een geslaagde PR-campagne. Met een frisse blik creĆ«ren wij via ons uitgebreid netwerk PR de brug tussen jou en de pers en influencers in de vorm van een gedegen PR strategie, pers- & influencer relaties, mediatraining en crisiscommunicatie. 

Wavemakers
Stationsstraat 16, 9220 Hamme