Media alert: Silence for Peace organiseert derde sit-in op zaterdag 27 oktober in Gent

Media alert: Silence for Peace organiseert derde sit-in op zaterdag 27 oktober in Gent

Stilte in het hart van de stad tijdens weekend van de ‘Dag van de stilte’

De voorbije jaren is de aandacht voor het belang van stilte in de openbare ruimte gegroeid. Tal van burgerinitiatieven geven hier uiting aan. In deze tijd van toenemende drukte en diversiteit is stilte nodig om vredevol samen te leven. Ook in de stad kunnen mensen contact maken met stilte. Voor het derde jaar op rij organiseert Silence for Peace, in samenwerking met lokale partners, een sit-in waarop iedereen welkom is. Aan de twee vorige edities (Brussel 2016 & Antwerpen 2017) namen honderden mensen deel. Ook dit jaar verwacht de organisatie een grote opkomst. Silence for Peace ging van start in 2016, kort na de aanslagen in Brussel.

Silence for Peace nodigt u van harte uit om op zaterdag 27 oktober, in het weekend van de 'Dag van de stilte', gratis deel te nemen aan de sit-in. Het evenement vindt plaats aan de Stadshal van Gent (Emile Braunplein), van 12 tot 18 uur. U kan aansluiten wanneer en voor hoelang u wenst. Stewards begeleiden de deelnemers en staan voorbijgangers te woord.

Journalisten kunnen met vragen ter plaatse terecht bij Greet Heylen, woordvoerder van het event. Persaanwezigheid graag vooraf bevestigen aan Wavemakers PR.

Voor meer informatie surf naar:
Website: www.silenceforpeace.org en www.dagvandestilte.be
Facebook: www.facebook.com/silenceforpeace.org/

Voor meer informatie, beeldmateriaal en interviewaanvragen, gelieve contact op te nemen met:
Wavemakers PR & Communications
Mailien Nguyen
0472 38 49 51
mailien@wavemakers.eu

Over Wavemakers

A fresh thinking PR agency
We love to Make.Things.Move.

Meng een strategische aanpak met een stevige dosis creativiteit en je hebt het recept voor een geslaagde PR-campagne. Met een frisse blik creëren wij via ons uitgebreid netwerk PR de brug tussen jou en de pers en influencers in de vorm van een gedegen PR strategie, pers- & influencer relaties, mediatraining en crisiscommunicatie. 

Wavemakers
Stationsstraat 16, 9220 Hamme