Media alert: PR- en communicatiebureau Wavemakers verwelkomt 2 nieuwe talenten

Media alert: PR- en communicatiebureau Wavemakers verwelkomt 2 nieuwe talenten

Sint-Niklaas, 15 september 2023 - Het Sint-Niklase PR- en communicatiebureau Wavemakers kent een duurzame groei en versterkt opnieuw het team. Na de aanwerving van Kelsey Roskam eind mei, worden nog twee jonge, beloftevolle profielen aan boord gehaald. Sibel Goetstouwers en Charlotte Maes gaan er na hun opleiding communicatiemanagement aan de slag als Account Coördinator. Beiden kiezen heel bewust voor PR.

Wavemakers bestaat ondertussen tien jaar en kende de laatste jaren een opmerkelijke groei. Met regionale, nationale en internationale klanten in verschillende sectoren zoals Coolblue, Audi, Cupra, Wycam’s, Asmodee België, Babylon Loveshop, de Belgische Mucovereniging, e.a. had Wavemakers al een stevig klantenportfolio. De jongste maanden kwamen daar onder meer Oxford Bikes, Figo, Stûv, Skillz, Libeert en EzeeTabs bij.

Tijd dan ook om opnieuw het team uit te breiden en te versterken. Met Sibel Goetstouwers en Charlotte Maes vervoegen twee getalenteerde schoolverlaters het communicatiebureau, dat anderhalf jaar geleden intrek nam in Het Landhuis op de Grote Markt in Sint-Niklaas.

Sibel Goetstouwers liep voor de zomer al een aantal weken stage bij Wavemakers in het kader van haar opleiding communicatiemanagement aan Arteveldehogeschool in Gent.

“Dankzij de steun van alle collega’s, kon ik in no time mijn PR-skills verder ontwikkelen”, zegt Goetstouwers. “Toen ik het aanbod kreeg om effectief aan de slag te gaan bij Wavemakers, heb ik meteen ja gezegd. Ik kijk ernaar uit om samen aan de slag te gaan met het dynamische team.”

Ook Charlotte Maes wordt verwelkomd. Na een eerdere stage bij Caudalie en het behalen van haar diploma communicatiemanagement, wil ook Charlotte heel bewust aan de slag binnen de PR-wereld.

"Tijdens mijn studies communicatiemanagement ontwikkelde ik een sterke interesse in PR”, zegt Maes. “Ik geloof echt in de meerwaarde van PR binnen de communicatiemix van ondernemingen en organisaties. Ik ben dan ook heel blij dat ik bij Wavemakers aan de slag kan gaan.”
Het team van Wavemakers telt nu negen mensen. “Met deze twee youngsters erbij, kunnen we onze klanten nog beter servicen”, zegt Elke De Mayer, eigenaar en managing director van Wavemakers. “Wij zijn een hands-on onderneming, die flexibiliteit en kwaliteit enorm hoog in het vaandel draagt. Sibel en Charlotte zullen onze senior profielen ondersteunen bij het uitrollen van strategische PR-campagnes en influencer marketing. We geven graag kansen aan jonge mensen om zo te groeien in de PR-wereld. We voelen dat ze bijzonder veel goesting hebben, dus dat komt helemaal goed.”

Voor meer informatie, beeldmateriaal of reviewaanvragen, gelieve contact op te nemen met (enkel voor pers):

Luna Vanhoenacker Wavemakers PR
PB Wavemakers - nieuwe talenten - 15092023.pdf 204 KB

 

 

Over Wavemakers

A fresh thinking PR agency
We love to Make.Things.Move.

Meng een strategische aanpak met een stevige dosis creativiteit en je hebt het recept voor een geslaagde PR-campagne. Met een frisse blik creëren wij via ons uitgebreid netwerk PR de brug tussen jou en de pers en influencers in de vorm van een gedegen PR strategie, pers- & influencer relaties, mediatraining en crisiscommunicatie. 

Wavemakers
Grote Markt 43, 9100 Sint-Niklaas