Green – Het event voor de groenprofessional van 2 tot 4 september in Flanders Expo Gent

Green – Het event voor de groenprofessional van 2 tot 4 september in Flanders Expo Gent

Wie sleept op 3 september de awards voor de groensector in de wacht tijdens Green Night?

Van 2 tot 4 september wordt Flanders Expo in Gent alweer omgetoverd tot een waar paradijs voor de groenprofessional. Het driedaags event voor tuinaannemers, tuin- en landschapsarchitecten, overheid, studiebureaus en retailers kreeg een nieuw jasje. Green is uitgegroeid tot een tweejaarlijkse ontmoetingsplek voor meer dan 10.500 professionele bezoekers. Naast de 220 standhouders die er hun expertise, kwalitatieve producten en innovaties tonen, wordt er dit jaar ook  meer aandacht besteed aan innovaties die de toekomst van de sector een stuk groener maken. Zo wordt dit jaar voor de eerste keer de Green Idea Award uitgereikt aan een project dat uitblinkt in duurzaamheid. De felbegeerde 1.2. Tree Award beloont dan weer een project waarbij bomen het beeld bepalen.

Professionals die van groen hun vak hebben gemaakt spelen een steeds toenemende cruciale groenrol, zowel voor creatieve implementatie, aanleg als onderhoud. Ook de overheid zet sterk in op de aanwezigheid van groen op publieke en semi-private plaatsen. Groen dichtbij huis wordt belangrijker en de appreciatie voor de tuin kent een significante stijging bij de jongere generatie. Met de nieuwe look & feel evolueert Green mee met de sector en blijft het de vruchtbare bodem waar groene ideeën volop de kans krijgen om te groeien.

Uitreiking van de Green Idea Award & 1.2.Tree Award tijdens de Green Night
Green is duidelijk de broedplaats voor innovatie en duurzaamheid en daarom wordt er dit jaar voor de eerste keer, in samenwerking met Recupel, de Green Idea Zone georganiseerd. In een grote binnentuin kan u projecten ontdekken die het verschil zullen maken voor de toekomst van de groensector. Projecten voor de Green Idea Award kunnen tot en met 31 juli ingediend worden via de vernieuwde site.

Ook dit jaar wordt de 1.2.Tree award opnieuw uitgereikt. Deze award zet het vakmanschap tussen tuinaannemer, -architect en boomkwekerij in de kijker, waarbij bomen de basis vormen van de ontwerpen of projecten. Inschrijven voor één van de drie categorieën kan voor 6 augustus via green-expo.be

De Green Idea Award en de 1.2.Tree Award worden uitgereikt tijdens Green Night op maandag 3 september. Tijdens deze belevingsavond is Green open tot 22 uur. Dé gelegenheid bij uitstek om alle nieuwigheden te ontdekken en rond de Green bar te netwerken met exposanten en bezoekers.

Pers die wil accrediteren voor Green om het event te bezoeken of de uitreiking van de awards tijdens Green Night bij te wonen, kan zich accrediteren via astrid@wavemakers.eu of op het nummer 0476 58 02 74.

Green – het event voor de groenprofessional
2-3-4 september 2018
Flanders Expo Gent
09 241 92 11
info@green-expo.be

Over Easyfairs

Easyfairs biedt zijn doelgroepen de kans om ‘de toekomst in te stappen’ op belangrijke evenementen die anticiperen op hun behoeften en die oplossingen aanreiken in een ideaal kader.

De groep organiseert momenteel 218 evenementen in 17 landen. In België zijn dat de volgende evenementen: Advanced Engineering, Antica Namur, Art Brussels, Autonomies, Batireno, bis, Belgian Boat Show, Belgian Boat Show Float, Bois & Habitat, bouw&reno, CARAT+, Countryside, Dentex, Empack, Energie & Habitat, FACTS, FACTS Spring, Grand Depot Outlet, Green, Health & Care, Horeca Expo, Inside Out, Maintenance, Packaging Innovations, Pumps & Valves, REALTY, Saveurs & Métiers, Second Home Expo, Soins & Santé, Solids, Transport & Logistics, Wonen, Work Safe. Easyfairs beheert daarnaast 10 evenementenhallen in België, Nederland en Zweden (Antwerpen, Gent, Mechelen-Brussel-Noord, Namen, Gorinchem, Hardenberg, Venray, Göteborg, Malmö en Stockholm).

De groep stelt meer dan 750 mensen tewerk en boekte een omzet van ruim € 160 miljoen in het boekjaar 2016-2017.

Easyfairs wil de meest flexibele, responsieve en efficiënte speler zijn in de evenementensector en steunt daarvoor op geëngageerde medewerkers, zet de beste marketingtools en technologische hulpmiddelen in en creëert sterke merken. ‘Visit the future’ met Easyfairs.

Bezoek voor meer informatie onze website www.easyfairs.com

Contacteer ons
Over Wavemakers

A fresh thinking PR agency
We love to Make.Things.Move.

Meng een strategische aanpak met een stevige dosis creativiteit en je hebt het recept voor een geslaagde PR-campagne. Met een frisse blik creëren wij via ons uitgebreid netwerk PR de brug tussen jou en de pers en influencers in de vorm van een gedegen PR strategie, pers- & influencer relaties, mediatraining en crisiscommunicatie. 

Wavemakers
Stationsstraat 16, 9220 Hamme