Uitnodiging: Persconferentie ZEB, nu ook voor kinderen

ZEB For Stars wordt grootste multimerkenwinkel voor 2 tot 16-jarigen in België

Op donderdag 28 februari nodigt ZEB u uit voor een persconferentie in de gloednieuwe ZEB For Stars shop in Oostende. Daar zal CEO van de ZEB groep Luc Van Mol een toelichting geven over de recente overname van For Stars en de verdere expansie van ZEB. Tijdens het persmoment worden eveneens de groepsresultaten van het financieel jaar 2017-2018 toegelicht.

Naast het antwoord op de vraag hoe ZEB als Belgische speler ook vandaag relevant weet te blijven in de retailsector, krijgt u bovendien de kans om het nieuwe winkelconcept en de collecties te ontdekken.

Gelieve uw accreditatie vóór 25 februari door te geven aan Wavemakers PR via elke@wavemakers.eu of op het nummer 0485 75 28 66.

Praktische informatie
11u00        Welkom
11u15        Luc Van Mol over expansie ZEB, cijfers en toekomst
11u45        Q&A
12u00        Lunch en interviewmogelijkheden
13u00        Einde voorzien

Adres: Torhoutsesteenweg 669, 8400 Oostende

Over ZEB groep
ZEB groep is het moederbedrijf van de multibrand stores ZEB, The Fashion Store, PointCarré en sinds februari 2019 ook ZEB For Stars. De Belgische retailer met hoofdzetel te Merchtem beschikt over 110 winkelpunten verspreid over België en stelt momenteel 1200 medewerkers tewerk.

Voor interviewaanvragen, uitlenen van materiaal voor shootings, beeldmateriaal of meer info, neem contact op met:
Wavemakers PR & Communications
Elke De Mayer
elke@wavemakers.eu
0485/75 28 66

Contacteer ons
Over Wavemakers

A fresh thinking PR agency
We love to Make.Things.Move.

Meng een strategische aanpak met een stevige dosis creativiteit en je hebt het recept voor een geslaagde PR-campagne. Met een frisse blik creëren wij via ons uitgebreid netwerk PR de brug tussen jou en de pers en influencers in de vorm van een gedegen PR strategie, pers- & influencer relaties, mediatraining en crisiscommunicatie. 

Wavemakers
Stationsstraat 16, 9220 Hamme