Uitnodiging persconferentie ZEB: Cyclo Club Marcel brengt hommage aan Il Bimbo d’Oro/Frank Vandenbroucke met limited edition-collectie

Dochter Cameron Vandenbroucke en ZEB lanceren T-shirt collectie in memory of VDB

Op maandag 8 april 2019 nodigt ZEB u uit op de lancering van de nieuwe Cyclo Club Marcel collectie ter nagedachtenis van wielerheld Frank Vandenbroucke in Merchtem. Cameron Vandenbroucke, dochter van en aanstormend wielertalent, zal samen met CEO Luc Van Mol de limited edition-collectie presenteren. Tijdens het persmoment is er mogelijkheid tot interviews. Daarnaast krijgt u de kans om het duel aan te gaan met Cameron op haar vertrouwde fietsrollen.

Gelieve uw accreditatie vóór 4 april door te geven aan Wavemakers PR via mailien@wavemakers.eu of op het nummer 0472 38 49 51.

Praktische informatie
        14u00       Welkom
        14u15       Sofagesprek met Luc Van Mol & Cameron Vandenbroucke
        14u45       Q&A en interviewmogelijkheden
        15u00       Foto- en videomoment op de fiets met Cameron Vandenbroucke
        15u30       Einde voorzien          

Adres: ZEB Merchtem, Brusselsesteenweg 185, 1785 Merchtem

Over ZEB groep
ZEB is dé Belgische multibrand fashion store bij uitstek voor iedereen die fashionable en on trend voor de dag wil komen. Met meer dan 70 topmerken in 69 winkelpunten verspreid over heel België en een uitgebreide webshop mag de klant zich op elk vlak verwachten aan een uitstekende shopbeleving. Naast de ruime keuze aan internationale brands kan men bij ZEB ook mode van eigen bodem in de rekken terugvinden. In verschillende Belgische collabs zoals Astrid Black Label, Stien Edlund, DYJCode, Le Fabuleux Marcel de Bruxelles,… drukken inspirerende persoonlijkheden hun unieke stempel op een eigen kledingcollectie. Meer informatie: www.zeb.be

Voor interviewaanvragen, uitlenen van materiaal voor shootings, beeldmateriaal of meer info, neem contact op met:
Wavemakers PR & Communications
Mailien Nguyen
mailien@wavemakers.eu
0472 38 49 51

Contacteer ons
Over Wavemakers

A fresh thinking PR agency
We love to Make.Things.Move.

Meng een strategische aanpak met een stevige dosis creativiteit en je hebt het recept voor een geslaagde PR-campagne. Met een frisse blik creëren wij via ons uitgebreid netwerk PR de brug tussen jou en de pers en influencers in de vorm van een gedegen PR strategie, pers- & influencer relaties, mediatraining en crisiscommunicatie. 

Wavemakers
Stationsstraat 16, 9220 Hamme