Uitnodiging persconferentie Xwift: Toelichting exponentiële bedrijfsgroei en vernieuwende HR-aanpak (info onder embargo tot 23 augustus 2018)

Nieuw bedrijfspand, employer branding campagne en bedrijfswagens voor vrachtwagenchauffeurs moeten groei bestendigen

De directie van Xwift, een Belgisch transportbedrijf uit Oost-Vlaanderen gespecialiseerd in express transport, nodigt u uit op de persconferentie en bedrijfsrondleiding in hun pand in aanbouw naar aanleiding van de bekendmaking van de jaarresultaten, investeringen en toekomstvisie van het bedrijf.

Vanaf eind augustus worden er 25 extra chauffeurs gezocht die nog voor eind dit jaar aan de slag gaan bij Xwift. Deze exponentiële groei in het personeelsbestand moet de jaarlijkse omzetgroei bestendigen. CEO, Pieter Denys, geeft naast de cijfers, een toelichting over de vernieuwende HR-aanpak waarin chauffeurs via een bonussysteem kans maken op een bedrijfswagen.

Opgelet: informatie en cijfers staan onder embargo tot en met 23 augustus, 14u30.

Gelieve uw aanwezigheid te bevestigen voor 20 augustus via astrid@wavemakers.eu of op het nummer 0476 58 02 74. Alvast bedankt voor uw interesse. Wij hopen u te mogen verwelkomen.

Programma:
Persconferentie donderdag 23 augustus in de nieuwe vestiging van Xwift, Steenweg op Deinze 148, 9810 Nazareth. Parkeren is mogelijk op de parking van Neyt Trucks, Leenstraat 4, 9750 Zingem. U komt uit aan de achterkant van het gebouw.

  • 14u00 Ontvangst met koffie – nieuw bedrijfspand Xwift
  • 14u15 Toelichting historiek, bedrijfsgroei en HR-aanpak door CEO Pieter Denys
  • 15u00 Vragenmoment voor de pers
  • 15u30 Rondleiding en fotomoment
  • 16u00 Interviewmogelijkheden en einde

Voor meer informatie en interviewaanvragen (gelieve niet te publiceren aub):
Wavemakers PR
Astrid De Paep
0476 58 02 74
astrid@wavemakers.eu

Contacteer ons
Over Wavemakers

A fresh thinking PR agency
We love to Make.Things.Move.

Meng een strategische aanpak met een stevige dosis creativiteit en je hebt het recept voor een geslaagde PR-campagne. Met een frisse blik creëren wij via ons uitgebreid netwerk PR de brug tussen jou en de pers en influencers in de vorm van een gedegen PR strategie, pers- & influencer relaties, mediatraining en crisiscommunicatie. 

Wavemakers
Stationsstraat 16, 9220 Hamme