Uitnodiging persconferentie EUROPEAN OPEN 2018 op 15 mei

Eind maart al kondigde de European Open de komst van Dick Norman als nieuwe toernooidirecteur aan. Samen met event director Ilse Van Parys zal dit ervaren duo instaan voor de organisatie van de derde editie van het grootste tennistoernooi van België. Het management van Tennium geeft samen met de organisatoren en de schepen van sport van Stad Antwerpen, Ludo Van Campenhout op dinsdag 15 mei uitgebreid toelichting bij het format, de nieuwe aanpak en maakt meteen ook de eerste namen van spelers bekend.

Gelieve uw aanwezigheid te bevestigen via Wavemakers aan Elke De Mayer voor 14 mei per e-mail via elke@wavemakers.eu of per telefoon op het nummer 0485 75 28 66.

Praktische informatie:

Timing: dinsdag 15 mei                                                                                   

  • 14:30 u: Welkom
  • 14:45 u: Voorstelling nieuwe aanpak en bekendmaking eerste namen spelers in aanwezigheid van Tennium-CEO Kristoff Puelinckx, toernooidirecteur Dick Norman, event director Ilse Van Parys en Antwerps schepen van Sport Ludo Van Campenhout
  • 15:15 u:  Vragenronde
  • 15:45 u: Einde

 

Adres:

Felix Pakhuis
Godefriduskaai 30
2000 Anwerpen

 

De dichtstbijzijnde parking is Q-Park Godefriduskaai, Zeevaartstraat 11

Over de European Open
De European Open is het enige ATP-toernooi van België en vindt dit jaar voor de derde keer plaats, meer bepaald van 14 tot 21 oktober in de Lotto Arena in Antwerpen. Traditiegetrouw brengt het enkele van de beste tennisspelers van de wereld en België samen. Het evenement is een initiatief van Tennium, een internationaal bedrijf dat actief is in de tenniswereld en werd opgericht door Gentenaar Kristoff Puelinckx in samenwerking met de Franse ex-speler Sébastien Grosjean, winnaar van de Davis Cup voor de Franse ploeg in 2001. De European Open heeft een prijzenpot van 615.206 euro en maakt deel uit van de ATP 250 Series.

Contacteer ons
Over Wavemakers

A fresh thinking PR agency
We love to Make.Things.Move.

Meng een strategische aanpak met een stevige dosis creativiteit en je hebt het recept voor een geslaagde PR-campagne. Met een frisse blik creëren wij via ons uitgebreid netwerk PR de brug tussen jou en de pers en influencers in de vorm van een gedegen PR strategie, pers- & influencer relaties, mediatraining en crisiscommunicatie. 

Wavemakers
Stationsstraat 16, 9220 Hamme