Uitnodiging persconferentie EUROPEAN OPEN 2018 op 13 september

Dick Norman en Ruben Bemelmans spelen de ‘Goffin-challenge’

Antwerpen – Een maand voor de start van de European Open nodigt de organisatie u uit voor een laatste stand van zaken. De organisatie zal de volledige spelerslijst bekendmaken in aanwezigheid van de Antwerpse schepen voor sport Ludo Van Campenhout. Na de persconferentie zullen Dick Norman en Ruben Bemelmans de ‘Goffin-Challenge’ spelen.

Gelieve uw aanwezigheid te bevestigen via Wavemakers aan Astrid De Paep voor 11 september per e-mail via astrid@wavemakers.eu of per telefoon op het nummer 0476 58 02 74.

Praktische informatie:

Timing
Donderdag 13 september

  • 10:30 u: Ontvangst
  • 10:45 u: Verwelkoming door Jacques Vandermeiren, CEO Havenhuis
  • 10:50 u: Bekendmaking van de volledige spelerslijst in aanwezigheid van de Antwerpse schepen voor sport Ludo Van Campenhout,Tennium CEO Kristoff Puelinckx, toernooidirecteur Dick Norman en Event Director Ilse Van Parys
  • 11:25 u:  Vragenronde
  • 11:50 u: Goffin Challenge met Dick Norman en Ruben Bemelmans
  • 12:10 u: Lunch en interviewmogelijkheden
  • 13:00 u: Einde voorzien

Adres

Havenhuis
Zaha Hadidplein 1
2030 Antwerpen

U kan parkeren aan de overkant van de straat, naast het restaurant ‘Het Pomphuis’.

Over de European Open
De European Open is het enige ATP-toernooi van België en vindt dit jaar voor de derde keer plaats, meer bepaald van 14 tot 21 oktober in de Lotto Arena in Antwerpen. Traditiegetrouw brengt het enkele van de beste tennisspelers van de wereld en België samen. Het evenement is een initiatief van Tennium, een internationaal bedrijf dat actief is in de tenniswereld en werd opgericht door Gentenaar Kristoff Puelinckx in samenwerking met de Franse ex-speler Sébastien Grosjean, winnaar van de Davis Cup voor de Franse ploeg in 2001. De European Open heeft een prijzenpot van 615.206 euro en maakt deel uit van de ATP 250 Series.

Contacteer ons
Over Wavemakers

A fresh thinking PR agency
We love to Make.Things.Move.

Meng een strategische aanpak met een stevige dosis creativiteit en je hebt het recept voor een geslaagde PR-campagne. Met een frisse blik creëren wij via ons uitgebreid netwerk PR de brug tussen jou en de pers en influencers in de vorm van een gedegen PR strategie, pers- & influencer relaties, mediatraining en crisiscommunicatie. 

Wavemakers
Stationsstraat 16, 9220 Hamme