Uitnodiging: Olivia Burton’s pop-up store in Brussel

Hi you! Het bekende Londense accessoire- en horlogemerk Olivia Burton komt naar België. We nodigen jou graag uit voor de opening van de zomerse pop-up store in Brussel. 

Kom op woensdag 19 juni meevieren met een heerlijke cocktail in de hand en neem de perfecte Instagram picture aan onze flower wall. Personaliseer jouw eigen Olivia Burton horloge en ga naar huis met deze one-of-a-kind masterpiece.

The Event
Woensdag 19 juni 2019  
Avenue de l’Université 32, 1050 Brussel
(Betaald parkeren mogelijk in de straat)

Planning
Groep 1: Van 14u00 tot 16u00 (10 plaatsen beschikbaar)
Groep 2: Van 16u00 tot 18u00 (10 plaatsen beschikbaar)
Groep 3: Van 18u00 tot 20u00 (10 plaatsen beschikbaar)

Want to be part of this unique event? Geef een seintje met jouw gewenste tijdstip voor 12 juni aan mailien@wavemakers.eu. But be quick want de plaatsen zijn beperkt.

We can’t wait to see you there!
#MyOliviaBurton #OliviaBurtonBrussels

Over Olivia Burton
Het Britse accessoiremerk werd in 2012 opgericht door beste vriendinnen en ex-fashion inkopers Jemma en Lesa, die elkaar leerden kennen tijdens hun eerste dag op de befaamde ‘London College of Fashion’. Ze groeiden naar elkaar toe dankzij hun liefde voor design, hun passie voor ondernemen en hun moeilijke zoektocht naar een horloge dat ze zelf wilden dragen.

Contacteer ons
Over Wavemakers

A fresh thinking PR agency
We love to Make.Things.Move.

Meng een strategische aanpak met een stevige dosis creativiteit en je hebt het recept voor een geslaagde PR-campagne. Met een frisse blik creëren wij via ons uitgebreid netwerk PR de brug tussen jou en de pers en influencers in de vorm van een gedegen PR strategie, pers- & influencer relaties, mediatraining en crisiscommunicatie. 

Wavemakers
Stationsstraat 16, 9220 Hamme