Uitnodiging lancering nieuw bouwproject Durabrik in Roeselare

Uitnodiging lancering nieuw bouwproject Durabrik in Roeselare

Roeselare - Op donderdag 8 november 2018 lanceert Durabrik hun nieuw bouwproject in Roeselare. Het project bestaat uit een nieuwe wijk van ongeveer 1000 nieuwe wooneenheden waarvan Durabrik er 250 zal bouwen. In Bistrobar Schiervelde geven ze een uitgebreide voorstelling van dit stijlvol en duurzaam project.

Voor de ontwikkeling van dit nieuw stadsdeel is er rekening gehouden met een ontwerp dat klaar is voor de toekomst. Zo komt er een centraal ondergronds afvalpunt. Bewoners kunnen via een badge hun afval deponeren in de ondergrondse containers. Op die manier kan de afvalophaling gecentraliseerd gebeuren en rijden er geen vuilniswagens door de wijk.

Daarnaast voorziet Durabrik ook een deelauto voor de bewoners.

Tot slot worden alle woningen aangesloten op een bestaand warmtenet van Eandis. Deze duurzame energie-oplossing zorgt voor een gegarandeerde en kwaliteitsvolle voorziening in energie en warm water.

De woningen zijn ontworpen door architect Johnny Cottreel en hebben een strakke uitstraling. In het ontwerp is er veel groen voorzien. Kinderen zullen er naar hartenlust kunnen spelen.

Het interieur kunnen klanten bepalen aan de hand van een speciaal ontworpen woonconfigurator die speciaal voor dit project door Durabrik ontwikkeld werd. De tool biedt de klanten de kans om een realistisch beeld te creëren van de indeling van hun woning. Ze kunnen er bijvoorbeeld verschillende vloeren met elkaar vergelijken maar ook de kleur van hun keuken.

De eerste fase is ondertussen in verkoop en bestaat uit 22 woningen, gesloten en halfopen met 3 of 4 slaapkamers. Prijzen gaan van € 275.500 tot € 331.000 excl. btw en kosten.

Praktische info:
Datum: donderdag 8 november 2018
Locatie: Bistrobar Schiervelde, Diksmuidesteenweg 396, 8800 Roeselare
Aanvang event: 19u30

Concrete timing:

  • 19u30: ontvangst in de VIP lounge
  • 20u00: voorstelling project door Vincent Sohier en Filip Vandermeren, bouwadviseurs Durabrik en uitleg over het warmtenet door Tarsi Tanghe (Eandis)
  • 21u00: start receptie met hapje en drankje in de VIP lounge

Gelieve uw aanwezigheid te bevestigen voor 7 november aan Elke De Mayer via mail (elke@wavemakers.eu) of op het nummer 0485 75 28 66.

Contacteer ons
Over Wavemakers

A fresh thinking PR agency
We love to Make.Things.Move.

Meng een strategische aanpak met een stevige dosis creativiteit en je hebt het recept voor een geslaagde PR-campagne. Met een frisse blik creĆ«ren wij via ons uitgebreid netwerk PR de brug tussen jou en de pers en influencers in de vorm van een gedegen PR strategie, pers- & influencer relaties, mediatraining en crisiscommunicatie. 

Wavemakers
Stationsstraat 16, 9220 Hamme