Uitnodiging Blogbabbel campagne “De laatste 30” op donderdag 15 november Wasbar Melkmarkt Antwerpen

Of je nu vlogt, blogt, een eigen website of een goed bekeken insta-profiel hebt, je krijgt dit mailtje omdat je een sterke achterban hebt op social media en omdat we jouw hulp nodig hebben.

Op maandag 19 november start de Europese Mucoweek. Mucoviscidose is de meest voorkomende levensbedreigende erfelijke ziekte in België. 1.275, vooral jonge, mensen in België strijden iedere dag tegen de symptomen van taaislijmziekte. Patiënten komen pas in aanmerking voor een longtransplantatie wanneer hun longcapaciteit nog slechts 30% van die van een gezonde persoon bedraagt.

Hoe zou het zijn om met maar 30% longinhoud te moeten leven en constant het gevoel te hebben dat je adem tekort komt? Kom het, zoals onze andere ambassadeurs Evi Hanssen, Christophe Deborsu en Yanina Wickmayer, aan den lijve ondervinden tijdens onze blogbabbel!

Wat willen we jou vragen? Kom op 15 november om 20 uur langs naar de Wasbar in Antwerpen (adres: Melkmarkt 17, opgelet er zijn er meerdere in Antwerpen!) en probeer ons masker uit waarmee het lijkt alsof je maar 30% longinhoud hebt. Topsportster en ambassadrice Yanina Wickmayer deed de test en vertelt jullie hoe deze opdracht voor haar is verlopen. Laat je inspireren door het verhaal van Lenny (24 jaar en zoveel meer dan alleen maar mucopatiënt). Je maakt tijdens de blogavond (einde om 21u) eigen content die past op jouw profiel. Je publiceert onze spot zodat we samen aandacht vragen voor de gevolgen van muco en fondsen kunnen werven voor wetenschappelijk onderzoek dat de levenskwaliteit van de patiënten moet verbeteren. Zo kunnen we samen vermijden dat mucopatiënten ‘de laatste 30’ dichterbij zien komen. Opgelet: we vragen jou om NIET VOOR 19/11 te posten of te sharen want we kunnen pas communiceren vanaf de 19de.

Kunnen wij op jou rekenen? Bevestig jouw aanwezigheid voor 13 november aan Elke De Mayer (Wavemakers PR) via elke@wavemakers.eu of op het nummer 0485 75 28 66.

Contacteer ons
Over Wavemakers

A fresh thinking PR agency
We love to Make.Things.Move.

Meng een strategische aanpak met een stevige dosis creativiteit en je hebt het recept voor een geslaagde PR-campagne. Met een frisse blik creëren wij via ons uitgebreid netwerk PR de brug tussen jou en de pers en influencers in de vorm van een gedegen PR strategie, pers- & influencer relaties, mediatraining en crisiscommunicatie. 

Wavemakers
Stationsstraat 16, 9220 Hamme