Reminder: Dentex nodigt u uit op de nocturne voor tandprofessionals op vrijdag 5 oktober

Reminder: Dentex nodigt u uit op de nocturne voor tandprofessionals op vrijdag 5 oktober

De afspraak voor de dentale sector, van 4 tot en met 6 oktober in Brussels Expo

Brussel – Op 4, 5 & 6 oktober 2018 opent dentex, het event voor de dentale sector, voor de 21ste keer haar deuren. Met meer dan 150 standhouders die er hun innovaties, laatste nieuwe technieken en producten tonen, is dentex uniek in België. Tweejaarlijks verzamelen 6500 professionals zich tijdens deze onmisbare driedaagse om kennis uit te wisselen over de nieuwste trends in de dentale sector. Deze editie zet dentex nog meer in op beleving en innovatie. Hoogtepunt dit jaar is de nocturne op vrijdag 5 oktober.

Al jaren is dentex een vaste waarde voor elke professional in de dentale sector en dat is ook dit jaar niet anders. Méér dan 150 nationale en internationale fabrikanten en distributeurs staan klaar om hun expertise en innovaties te delen. Nieuw dit jaar is de nocturne: op vrijdag 5 oktober zal de beurs tot 22u open zijn voor een feestelijke netwerkavond. Met wat muziek, een hapje en een drankje wordt dentex the place to be om alle standhouders te ontdekken en collega’s te ontmoeten. Op het programma die avond: live muziek, exposanten die u met open armen zullen ontvangen op hun standen en de kans om live te stemmen op uw favoriet voor de Dentex Innovation Awards. Bovendien werkt ook DentAlumni v.z.w. van UGent dit jaar actief mee en organiseren zij een alumniavond tijdens dentex.

Dentex Innovation Awards: Uw stem telt!
Voor de tweede keer op rij worden de Dentex Innovation Awards (D.I.A.) voorgesteld op de beurs. Innovatieve producten of diensten - al dan niet gecommercialiseerd - die nog in prototype-fase zitten, komen in aanmerking voor deze awards. Dit kan gaan over nieuwe software, een applicatie, een product of een dienstverlening. En niet te missen kennis met de nieuwe innovaties van morgen.

Tijdens de beurs zullen de 10 beste inzendingen aan u voorgesteld worden. Niet alleen bent u onmiddellijk up-to-date met de laatste nieuwe producten en technieken, u krijgt tijdens de beurs live de kans om uw stem uit te brengen voor één van uw favorieten.

Kortom, mis dentex, dé ontmoetingsplaats voor de dentale sector niet! Verzilver vandaag nog uw ticket voor dit niet te missen event en vermijd zo de wachtrijen aan de ingang van de beurs. Surf naar www.dentex.be en registreer u voor dentex 2018.

Pers die een bezoek wil brengen aan de beurs en de nocturne, kan zich via de volgende link accrediteren: https://www.easyfairsevents.com/manager/flow/DEN18/normal?vn=7850346701566

Om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws, kan u zich registreren om de nieuwsbrief te ontvangen: https://www.dentex.be/nl/Nieuwsbrief/Registreren

Dentex – Dé vakbeurs voor de dentale sector
Donderdag 4 oktober: 10.00 – 18.00
Vrijdag 5 oktober: 10.00 – 22.00 (Dentex Nocturne)
Zaterdag 6 oktober: 10.00 – 18.00

Brussels Expo, Paleis 5
www.dentex.be
info@dentex.be

Voor meer informatie en interviewaanvragen (gelieve niet te publiceren aub):
Wavemakers PR
Astrid De Paep
0476 58 02 74
astrid@wavemakers.eu

Contacteer ons
Over Wavemakers

A fresh thinking PR agency
We love to Make.Things.Move.

Meng een strategische aanpak met een stevige dosis creativiteit en je hebt het recept voor een geslaagde PR-campagne. Met een frisse blik creëren wij via ons uitgebreid netwerk PR de brug tussen jou en de pers en influencers in de vorm van een gedegen PR strategie, pers- & influencer relaties, mediatraining en crisiscommunicatie. 

Wavemakers
Stationsstraat 16, 9220 Hamme