Persuitnodiging: Pabo sexshops worden Babylon loveshops

Persuitnodiging: Pabo sexshops worden Babylon loveshops

Shop Wetteren stunt op 16 november tijdens openingsweekend

In maart ging het erotische postorderbedrijf Pabo failliet. De groep Babylon, die al een aantal winkels uitbaat in Wallonië en Frankrijk, heropent tijdens de maand november drie oude Pabowinkels onder de naam Babylon loveshops. Om het vernieuwde winkelconcept te vieren, pakt Babylon uit met een feestelijke opening van de loveshop in Wetteren.

Vanaf zaterdag 16 november kunnen de klanten kennismaken met een compleet nieuwe winkel waar positieve seksualiteitsbeleving in een ontspannen sfeer centraal staat. Tijdens de openingsdag wordt iedereen onthaald met een welkomstdrankje en goodiebag. Babylon pakt bovendien, net zoals in Roeselare dit weekend, uit met een bijzondere stunt tijdens het openingsweekend: de eerste 50 klanten die met een oud seksspeeltje langskomen, worden gratis getrakteerd op een nieuw exemplaar.

Journalisten en persfotografen die verslag willen uitbrengen over de opening van de loveshop in Wetteren kunnen zich voor 14 november accrediteren via Amélie Putmans (0477 20 09 70, amelie@wavemakers.eu).

Planning:

10u00 Opening deuren en gratis seksspeeltje voor eerste 50 klanten in de rij

10u30 Welkom door Sylvain Spitaels, CEO Babylon en bezoek loveshop

11u00 Interviewmogelijkheden over de Babylon-groep en verdere uitbreiding concept

Adres:

Babylon Loveshop Wetteren
Oosterzelesteenweg 5
9230 Wetteren

Open van ma tot za van 10 tot 20 uur.

Contacteer ons
Amélie Putmans Wavemakers
Amélie Putmans Wavemakers
Over Wavemakers

A fresh thinking PR agency
We love to Make.Things.Move.

Meng een strategische aanpak met een stevige dosis creativiteit en je hebt het recept voor een geslaagde PR-campagne. Met een frisse blik creëren wij via ons uitgebreid netwerk PR de brug tussen jou en de pers en influencers in de vorm van een gedegen PR strategie, pers- & influencer relaties, mediatraining en crisiscommunicatie. 

Wavemakers
Stationsstraat 16, 9220 Hamme