Persuitnodiging: Opening eerste fit20-studio in Sint-Niklaas op 10 december

Op 10 december opent de allereerste fit20-vestiging in Sint-Niklaas zijn deuren. Het unieke fitnessconcept kwam enkele jaren geleden vanuit Nederland overwaaien en richt zich op drukbezette mensen, die niet noodzakelijk graag sporten, maar zich wel fitter wensen te voelen. fit20 steunt op high-intensity training, waarbij men gedurende 20 minuten per week aan de slag gaat met een personal coach. Het resultaat: spieropbouw en een algemeen gevoel van fitheid. In België waren er reeds enkele fit20-studio’s in steden als Antwerpen, Gent en Brussel, en vanaf december kan men ook in Sint-Niklaas terecht om te trainen via fit20. Ondernemer Jo Vermeiren, eveneens oprichter van de Autospecialist, zet zijn schouders onder dit project, samen met klinisch psycholoog Alexander Mikolon.

Op de persconferentie zullen zowel Jo Vermeiren, Alexander Mikolon, als Bram Kroeske, co-founder van fit20 International, duiding geven bij het concept en de toekomstplannen in het Waasland. U wordt vriendelijk uitgenodigd op de persconferentie van de fit20-studio in Sint-Niklaas op 10 december om 14u. Journalisten die wensen deel te nemen, kunnen zich voor 6 december accrediteren via Ruth Vervaet (0479 74 57 41, ruth@wavemakers.eu).

Planning:

14u00 Onthaal en verwelkoming
14u15 Jo Vermeiren en Alexander Mikolon over het hoe en waarom van fit20
14u45 Bram Kroeske, co-founder fit20 International, licht het concept toe
15u00 Q&A
15u15 Interviewmogelijkheden en fit20-ervaring

Adres:

fit20 (bij De Autospecialist), Europark-Noord 4, 9100 Sint-Niklaas

Voor meer informatie, gelieve contact op te nemen met (gelieve niet te publiceren aub):

Wavemakers PR & Communications
Ruth Vervaet
0479 74 57 41
ruth@wavemakers.eu

Contacteer ons
Over Wavemakers

A fresh thinking PR agency
We love to Make.Things.Move.

Meng een strategische aanpak met een stevige dosis creativiteit en je hebt het recept voor een geslaagde PR-campagne. Met een frisse blik creĆ«ren wij via ons uitgebreid netwerk PR de brug tussen jou en de pers en influencers in de vorm van een gedegen PR strategie, pers- & influencer relaties, mediatraining en crisiscommunicatie. 

Wavemakers
Stationsstraat 16, 9220 Hamme