Persuitnodiging: Olivia Burton’s pop-up store in Brussel

Hi you! Het bekende Londense accessoire- en horlogemerk Olivia Burton komt naar België en opent een zomerse pop-up store in Brussel.  

Het Britse accessoiremerk werd in 2012 opgericht door beste vriendinnen en ex-fashion inkopers Jemma en Lesa, die elkaar leerden kennen tijdens hun eerste dag op de befaamde ‘London College of Fashion’. Ze groeiden naar elkaar toe dankzij hun liefde voor design, hun passie voor ondernemen en hun moeilijke zoektocht naar een horloge dat ze zelf wilden dragen.

We nodigen u van harte uit om de unieke zomer pop-up van Olivia Burton in première te ontdekken. Laat u onderdompelen in de wereld van Olivia Burton, met een ‘cup of tea’ in de hand en neem een prachtige foto aan de flower wall. Werp een eerste glimp op de nieuwe collectie en ga naar huis met een uniek gepersonaliseerd horloge.

Woensdag 19 juni 2019
10u30 tot 11u30
Avenue de l’Université 32, 1050 Brussel
(Betaald parkeren mogelijk in de straat)

Maak kennis met het Olivia Burton-team, Daniel Dressen, de Belgische verdeler, en Natalie Egan, Marketing Manager van Olivia Burton.

Gelieve uw aanwezigheid te bevestigen voor 12 juni aan Mailien Nguyen via mail (mailien@wavemakers.eu) of op het nummer 0472 38 49 51.

Als u het evenement in de voormiddag niet kan bijwonen, bent u welkom om ons in de namiddag te bezoeken. De pop-up is open voor pers en influencers van 14u00 tot 20u30.

We can’t wait to see you there!
Het Olivia Burton-team

Olivia Burton is nu verkrijgbaar in geselecteerde juwelierszaken en warenhuizen

Contacteer ons
Over Wavemakers

A fresh thinking PR agency
We love to Make.Things.Move.

Meng een strategische aanpak met een stevige dosis creativiteit en je hebt het recept voor een geslaagde PR-campagne. Met een frisse blik creëren wij via ons uitgebreid netwerk PR de brug tussen jou en de pers en influencers in de vorm van een gedegen PR strategie, pers- & influencer relaties, mediatraining en crisiscommunicatie. 

Wavemakers
Stationsstraat 16, 9220 Hamme