Persuitnodiging: Exclusieve uitnodiging voor het persmoment op de Special Olympics European Gala Evening op 21 november

Persuitnodiging: Exclusieve uitnodiging voor het persmoment op de Special Olympics European Gala Evening op 21 november

Atleten en celebrities verenigen zich voor fundraising Special Olympics Belgium

Special Olympics Belgium organiseert op donderdag 21 november voor de derde maal het European fundraising Gala in de aanwezigheid van verschillende nationale en internationale topsporters, bekende persoonlijkheden en organisaties. Onder meer Yanina Wickmayer, Xavier Malisse, Tomas Van Den Spiegel, Roberto Martínez, Lieven Maesschalck, Nicola Philippaerts, Ann Wauters, Piet den Boer, Henny Seroeyen, Timothy Shriver en Natalia Vodianova zullen op het evenement aanwezig zijn.

Special Olympics Belgium geeft atleten met een verstandelijke beperking de kans hun talent te laten bloeien en deel te nemen aan nationale en internationale sportcompetities. Het Special Olympics European Gala 2019 wordt opnieuw een schitterend fundraising event in de aanwezigheid van vele believers. De echte supersterren zijn natuurlijk de Stars of the Heart Special Olympics atleten, die opnieuw in groten getale aanwezig zullen zijn op dit exclusieve event. Om de doelstelling van 20.000 sporters tegen het jaar 2020 te halen, wordt in de loop van de avond ook een veiling georganiseerd, waarbij aanwezigen kunnen bieden op tal van loten om zo Special Olympics en haar atleten te steunen.

Voorafgaand aan het Gala krijgen journalisten de mogelijkheid om de aanwezige atleten en believers te interviewen of te fotograferen. Journalisten die interviews wensen af te nemen van de genodigden in het kader van Special Olympics en het gala, kunnen zich voor 20 november accrediteren via Amélie Putmans (0477 20 09 70, amelie@wavemakers.eu). Toegang en interviews worden enkel toegestaan aan geaccrediteerde pers.

Planning:

18u45 Onthaal pers
19u00 Ontvangst van believers en bekende persoonlijkheden op de rode loper
20u00 Einde persmoment, start van het gala

Adres:

Autoworld Brussel
Jubelpark 11
1000 Brussel
Parkeermogelijkheid op de Esplanade

Voor meer informatie, gelieve contact op te nemen met:

Wavemakers PR & Communications
Amélie Putmans
0477 20 09 70
amelie@wavemakers.eu

Contacteer ons
Amélie Putmans Wavemakers
Amélie Putmans Wavemakers
Over Wavemakers

A fresh thinking PR agency
We love to Make.Things.Move.

Meng een strategische aanpak met een stevige dosis creativiteit en je hebt het recept voor een geslaagde PR-campagne. Met een frisse blik creëren wij via ons uitgebreid netwerk PR de brug tussen jou en de pers en influencers in de vorm van een gedegen PR strategie, pers- & influencer relaties, mediatraining en crisiscommunicatie. 

Wavemakers
Stationsstraat 16, 9220 Hamme