Persuitnodiging: EcoPuur stelt Belgische primeur Hydraloop voor

Voorstelling eerste installatie performant waterzuiveringssysteem in residentiële woning

EcoPuur lanceert in België het gloednieuwe en extreem performante waterrecyclagesysteem Hydraloop. Met de installatie van dit eerste volautomatische waterzuiveringssysteem in een residentiële woning heeft de aannemer, gespecialiseerd in duurzame water- en energietechnieken, alweer een milieuvriendelijke primeur te pakken. De Hydraloop vangt al het water op uit douche, bad en het spoelwater van de wasmachine en zuivert dit voor hergebruik voor toilet, wasmachine en tuin.

EcoPuur geeft u de kans om op 12 september om 14 uur als eerste kennis te maken met het systeem en de vele voordelen. U bent van harte uitgenodigd voor de persconferentie in de residentiële woning waar voor de eerste keer in België de Hydraloop werd geïnstalleerd.

Agenda
14.00u - 14.10u

Verwelkoming | Joris Haems, Directeur EcoPuur

14.10u - 14.30u
Residentieel watergebruik en -besparing, vandaag en in de toekomst + alternatieve waterbronnen | Marjoleine Weemaes, R&D Manager Aquafin

14.30u - 14.50u
Voorstelling werking en introductie van de Hydraloop in België.
Tot 85% bad-, douche- en wasmachinewater recycleren, hoe doe je dit concreet?
| Arthur Valkieser, CEO Hydraloop

14.50u - 15.05u
EcoPuur, jouw partner in een duurzame waterhuishouding: een must in tijden van watertekort | Joris Haems, Directeur EcoPuur

15u05 – 15u30
Interviewmogelijkheden en einde voorzien

Adres: Klein Meerken 25, 1852 Beigem (Grimbergen)

Gelieve uw aanwezigheid te bevestigen voor 10 september aan Elke De Mayer per mail via elke@wavemakers.eu of telefonisch op het nummer 0485 75 28 66.

Over EcoPuur
EcoPuur is aannemer gespecialiseerd in duurzame water- en energietechnieken voor zowel residentiële als tertiaire gebouwen. EcoPuur werd opgericht in 2006 en is sinds 2013 een dochterbedrijf van Durabrik bouwbedrijven. Het team van 30 medewerkers realiseert een jaaromzet van om en bij de 7,5 miljoen euro. ‘De Pit’, hun thuisbasis in Nevele is het toonbeeld van een hip passief kantoorgebouw. 

Contacteer ons
Over Wavemakers

A fresh thinking PR agency
We love to Make.Things.Move.

Meng een strategische aanpak met een stevige dosis creativiteit en je hebt het recept voor een geslaagde PR-campagne. Met een frisse blik creëren wij via ons uitgebreid netwerk PR de brug tussen jou en de pers en influencers in de vorm van een gedegen PR strategie, pers- & influencer relaties, mediatraining en crisiscommunicatie. 

Wavemakers
Stationsstraat 16, 9220 Hamme