PERSUITNODIGING: COGIVA krijgt groen licht voor ‘Mercier’ en presenteert eerste beelden van het vernieuwde Hof van Egmont

PERSUITNODIGING: COGIVA krijgt groen licht voor ‘Mercier’ en presenteert eerste beelden van het vernieuwde Hof van Egmont

Bezoek de site in primeur, blikvanger tijdens Open Monumentendag

Bouwpromotor COGIVA en Stad Mechelen nodigen u graag uit op maandag 21 augustus om 11u00 op het persmoment in de historische vleugel van het Hof van Egmont, Kardinaal Mercierplein in Mechelen.

In juni vorig jaar stelde Stad Mechelen bouwpromotor COGIVA aan voor de herbestemming van de historische vleugel van het Hof van Egmont. Recent werd het ontwerp goedgekeurd en vergund. Binnenkort start de ontwikkelaar met de totaalrenovatie en wordt het neoclassicistisch gebouw omgevormd tot een commerciële gelijkvloerse verdieping, acht appartementen en twee penthouses. Het gebouw krijgt de naam ‘Mercier’, naar het gelijknamige plein. Hoe ‘Mercier’ er uit zal zien, stellen COGIVA en Stad Mechelen u graag in primeur voor tijdens het persmoment.

Tijdens Open Monumentendag op 10 september wordt het authentieke erfgoedpand opengesteld voor het grote publiek. De bijzondere zolder is vandaag nog steeds het ontdekken waard. Paul Cordier en Peter Breesch, managing partners van COGIVA, burgemeester Alexander Vandersmissen en schepen van stadsontwikkeling Greet Geypen verwelkomen u graag ter plaatse voor een woordje uitleg en een rondleiding in het pand.

Agenda (21/08/2023)

11u00
Verwelkoming

11u10
Mechelen in ontwikkeling| Burgemeester Alexander Vandersmissen en schepen Greet Geypen

11u20
Voorstelling project ‘Mercier’ |Paul Cordier, COGIVA

11u30

Rondleiding op de site en interviewmogelijkheden

 

Accreditaties
​Gelieve uw aanwezigheid te bevestigen ten laatste op donderdag 16 augustus aan

Nele De Klerck Account Manager, Wavemakers PR & Communication

Over COGIVA

COGIVA is een projectontwikkelaar uit Keerbergen (Vlaams-Brabant), die zich in de markt onderscheidt omwille van de kwaliteit en duurzaamheid die ze in totaalprojecten brengen. Als ontwikkelaar gaan ze op zoek naar goede locaties om te investeren, voeren ze plaatselijk woononderzoek en streven ze naar duurzame ontwerpen. COGIVA realiseert toekomstgerichte, hoogwaardige woonprojecten met respect voor de omgeving en de ecologische voetafdruk. Hiervoor werken ze samen met gespecialiseerde studie- en architectenbureaus. Ze hebben ervaring met het herbestemmen van gebouwen en sites, met referenties zoals het project Auweghem in Mechelen, Heffena in Heffen en de toekomstige herontwikkeling van Dijledonk, de oude Meuropsite in Rijmenam. COGIVA wordt dagelijks geleid door managing partners Paul Cordier en Peter Breesch, ondersteund door een jong en professioneel team.

Persuitnodiging Cogiva Mercier op 21 augustus 2023 Persuitnodiging Cogiva_Mercier_07082023.pdf - 170 KB

 

About Wavemakers

A fresh thinking PR agency
We love to Make.Things.Move.

Mix a strategic approach with a large amount of creativity and you have the ideal recipe for a successful PR campaign. With a fresh perspective, we create bridges between you and the press and influencers through our extensive PR network in the form of a thorough PR strategy, press & influencer relations, media training and crisis communication.

Wavemakers
Grote Markt 43, 9100 Sint-Niklaas