Persoonlijke uitnodiging: Lunch @ chez op 3 juli 2018

Persopening chez – nieuwe culinaire hotspot Knokke-Heist

Op dinsdag 3 juli nodigt chez u uit voor een exclusieve lunch. Chez is een gloednieuw culinair pop-upconcept aan de Belgische kust en kun je het best omschrijven als een mix tussen een pop-up food market en trendy aperobar. Zonder twijfel wordt het meteen ook de nieuwste culinaire hotspot in Knokke voor foodies die op zoek zijn naar lekker, Instagrammable en gezond.

Je ontdekt in chez de nieuwste food trends, maar nipt er net zo lekker aan de coolste hypes in cocktails en healthy drinks. "We lanceren niet alleen een gloednieuw food-concept, maar laten Knokke deze zomer meteen ook kennismaken met alles wat hot and happening is op internationaal niveau. Neen, hier staan geen gin of wodka op het menu, maar Maderista, een cocktail op basis van Madeira wijn, homemade lemonades en vermouth van Kiss My”, aldus oprichter Emm Verheyden.

Waaraan kunnen bezoekers zich nog verwachten? Een kleine greep:

  • 'Wurgers' van B-Nut, de gezonde opvolger van de hamburger-hype: hartige wafels van butternutpompoen en speltmeel met daartussen een overheerlijke bio burger van The Bio Veggie Company. Nu al dé zomertrend van 2018.
  • Poké Bowls, de nieuwste healthy trend uit Hawaï: een rijkelijk gevulde kom met rauwe vis, kip of tempeh in combinatie met een kleurrijk groentepalet en extra toppings. Volop aanwezig op Instagram, en nu dankzij Sticks & Bowls ook geland in Knokke.
  • Bekend van diverse markten en food markets is het unieke aanbod kroketten van Bubba. De perfect geserveerde Bouillabaisse-kroket by North Sea Chefs met een bijbehorend glaasje Dão - ‘Rosado’ zou wel eens de ideale afsluiter van een zonnige dag kunnen zijn.

Bestellen gebeurt aan een centrale toog. Je kiest waar je zin in hebt en ploft dan gezellig in de cozy lederen zetels op het lounge-terras, in de extra large strandstoelen, of in de hangmat.

Journalisten die willen kennismaken met dit concept, zijn welkom op de persopening van chez op dinsdag 3 juli van 12u tot 14u. Je kunt er de food van de verschillende partners proeven, met telkens een woordje uitleg erbij. Gelieve uw komst te bevestigen voor 29 juni aan Astrid De Paep via astrid@wavemakers.eu of op het nummer 0476 58 02 74.

Adres: Zeedijk 563, 8300 Knokke-Heist (aan het Rubensplein, naast Lucy Chang)

chez is open tot 30 september, elke dag van 9u tot 21u.

Volg chez op:

Facebook: https://www.facebook.com/thetravellingfoodmarket/

Instagram: https://www.instagram.com/chez.knokke/

#chezknokke

Contacteer ons
Over Wavemakers

A fresh thinking PR agency
We love to Make.Things.Move.

Meng een strategische aanpak met een stevige dosis creativiteit en je hebt het recept voor een geslaagde PR-campagne. Met een frisse blik creëren wij via ons uitgebreid netwerk PR de brug tussen jou en de pers en influencers in de vorm van een gedegen PR strategie, pers- & influencer relaties, mediatraining en crisiscommunicatie. 

Wavemakers
Stationsstraat 16, 9220 Hamme