Persoonlijke uitnodiging: Exclusieve PronoKal kick-off op 2 maart

Persoonlijke uitnodiging: Exclusieve PronoKal kick-off op 2 maart

Join the PnKDefine challenge: -5 kilo op 5 weken

Warme hapjes in overvloed, urenlang gourmetten, een overdosis kroketten en een kerststronk om duimen en vingers bij af te likken: hét recept voor een geslaagd kerst- of nieuwjaarsfeest. Met the most wonderful time of the year achter de rug, is het tijd om de schade (lees: die broek die te hard spant of de weegschaal die een hallucinant cijfer aangeeft) die de feestperiode heeft aangericht, terug te draaien.

Ieder jaar opnieuw maken we bij de start van het nieuwe jaar ambitieuze goede voornemens. Meer sporten en gezonder eten behoren jaarlijks tot de top 10. Toch slagen we er zelden in ons aan die goede voornemens te houden en sneuvelen ze halfweg januari. Hoe kunnen we dit vermijden? PnKDefine to the rescue!

PnKDefine
De PnKDefine-Methode is speciaal ontworpen voor mensen, met een normaal gewicht en overtollig gelokaliseerd vet, die enkele kilo’s willen verliezen. Met behulp van een gepersonaliseerd programma verbeter je jouw lichaamssamenstelling onder begeleiding van een PnK-dokter en diëtiste. Overmatig lichaamsvet wordt afgebouwd terwijl spiermassa behouden blijft. Je persoonlijke vooruitgang, gewicht, spiermassa en lichaamsvet worden gewogen op de weegschaal en automatisch bijgehouden via de PnKDefine follow-up app. In slechts 5 weken verlies je tot vijf kilo lichaamsvet en ga je de zomer met een gezond lichaam tegemoet. 

PronoKal organiseert op 2 maart een exclusieve kick-off voor tien PnKDefine-ambassadors. Tijdens deze kick-off wordt een korte toelichting van de methode gegeven, waarna jou een gratis PnKDefine-pakket wordt overhandigd. Een lichte work-out in ontspannen sfeer, een inspirerende kooksessie met PnK-producten en een fotografieworkshop voor de meest instagrammable foodpictures maken de avond onvergetelijk!

Wil je graag enkele kilo’s verliezen? PnKDefine is op zoek naar ambassadeurs! Heb je interesse om te starten met de PnKDefine-Methode en kan je aanwezig zijn op de kick-off? Geef een seintje aan Mailien voor 13/02 via mailien@wavemakers.eu of via het nummer 0472 38 49 51.

Praktische informatie
Locatie: MeetDistrict, Posthofbrug 6-8, 2600 Antwerpen
Datum: maandag 2 maart
Dresscode: Fitwear
Timing: 

  • 18u45 onthaal en verwelkoming
  • 19u45 work-out met sportcoach
  • 20u15 kooksessie met PnK-producten  
  • 20u45 fotografieworkshop door Eva Beeusaert
  • 22u00 einde voorzien

Join the movement and follow us on Facebook and Instagram. Don’t forget to use the hashtag #PnKDefine

Contacteer ons
Over Wavemakers

A fresh thinking PR agency
We love to Make.Things.Move.

Meng een strategische aanpak met een stevige dosis creativiteit en je hebt het recept voor een geslaagde PR-campagne. Met een frisse blik creĆ«ren wij via ons uitgebreid netwerk PR de brug tussen jou en de pers en influencers in de vorm van een gedegen PR strategie, pers- & influencer relaties, mediatraining en crisiscommunicatie. 

Wavemakers
Stationsstraat 16, 9220 Hamme