Persbericht ZEB: Zwanger of niet? Astrid schudt opnieuw een fabulous collectie uit de mouw

Bij Astrid Black Label is het deze zomer niet Orange maar Neutrals are the new black. ‘De zomer vraagt om kleur, dus hebben we wat meer lichtere stuks in de collectie gebracht’ aldus Astrid Coppens. Astrid Black Label kleurt deze zomer wat meer beige, bruin en wit.

Astrid Black Label is na al die jaren een vaste waarde geworden bij ZEB – het is al de dertiende collectie, alstublieft. Elk seizoen opnieuw is ze heel trendgevoelig. ‘Hier in Los Angeles zijn celebrities echte voorlopers wat modetrends betreft en ik bekijk het allemaal vanop de eerste rij. Ik hou ervan om samen met het creatieve team van ZEB een fabulous draai aan die trends te geven.’ De paperbag pants met strik en wijde pijpen, de aardekleuren en de ‘chain’-print bewijzen dat Astrid’s modegevoel nog steeds on point zit.

Het favoriete stuk van Astrid? De jurk in de ketting-print die helemaal terug is. ‘Het is een warme print geworden, een eigen interpretatie van de high fashion sjaalprints, en daar ben ik heel trots op.’ Leopard is al enkele seizoenen niet meer weg te denken uit het straatbeeld. En volgens Astrid is het einde van de trend nog niet in zicht. Verschillende wilde gevlekte stuks voegen extra edge toe aan de collectie. Mantelpakjes en gestreepte jumpsuits geven de collectie de juiste dosis perfectie en de iets langere blazer is een evergreen die bij elke outfit past.

‘Wat ik ook heel leuk vind aan deze collectie is dat je de verschillende stuks voor verschillende gelegenheden kan dragen. Je kan de jurkjes met cowboyboots, sneakers of stiletto’s dragen. Het hangt er gewoon vanaf waar je naartoe gaat.’

Overigens: in juli bevalt Astrid Coppens van haar eerste kindje. Of ze momenteel nog in haar eigen collectie past? ‘Ik grijp nu natuurlijk naar de lossere stuks, en daar pas ik voorlopig nog wel in. (lacht) De highwaist jeans uit mijn collectie is door mijn groeiende buik uiteraard even niet meer aan de orde. Maar, ik ben zeker niet van plan mijn kledingstijl aan te passen wanneer ik mama ben.’ 

De fans van Astrid Black Label kunnen dus op hun beide oren slapen: ook de volgende collectie zal niet aan fashion gehalte inboeten!

OVER ZEB
ZEB is dé BELGISCHE MULTIBRAND FASHION STORE bij uitstek voor iedereen die fashionable en on trend voor de dag wil komen. Met meer dan 70 topmerken in 69 winkelpunten verspreid over heel België en een uitgebreide webshop mag de klant zich op elk vlak verwachten aan een uitstekende shopbeleving. Naast de ruime keuze aan internationale brands kan men bij ZEB ook mode van eigen bodem in de rekken terugvinden. In verschillende Belgische collabs zoals Astrid Black Label, Stien Edlund, Le Fabuleux Marcel de Bruxelles, …, drukken inspirerende persoonlijkheden hun unieke stempel op een eigen kledingcollectie. Meer informatie: www.zeb.be

Voor interviewaanvragen, uitlenen van materiaal voor shootings, beeldmateriaal of meer info, neem contact op met:
Wavemakers PR & Communications
Mailien Nguyen
mailien@wavemakers.eu
0472/38 49 51

 

Contacteer ons
Over Wavemakers

A fresh thinking PR agency
We love to Make.Things.Move.

Meng een strategische aanpak met een stevige dosis creativiteit en je hebt het recept voor een geslaagde PR-campagne. Met een frisse blik creëren wij via ons uitgebreid netwerk PR de brug tussen jou en de pers en influencers in de vorm van een gedegen PR strategie, pers- & influencer relaties, mediatraining en crisiscommunicatie. 

Wavemakers
Stationsstraat 16, 9220 Hamme