Persbericht ZEB: Wie is (de) Van Mol?

Persbericht ZEB: Wie is (de) Van Mol?

Tom Waes neemt ZEB-oprichter Luc Van Mol mee op avontuur naar Namibië

ZEB pakt uit met een opmerkelijke stunt: naast tv-fenomeen Tom Waes duikt ook Vlaanderens best geklede CEO Luc Van Mol op in de voorjaarscampagne. Of hoe de grote ondernemer plots mee het gezicht wordt van zijn bedrijf, zij het dan met milde tegenzin.

Achter de schermen is CEO Luc Van Mol al vele jaren de drijvende kracht van multibrand fashion store ZEB. Hij stampte het bedrijf uit de grond en maakte het groot. Nu hij door het weekblad Trends verkozen werd tot DS Best Dressed Man van Vlaanderen, vonden zijn medewerkers het dringend tijd dat hij ook eens voor de camera plaatsnam. 

Van Mol ging akkoord, zij het dan een beetje tegen zijn zin. Erika, marketing manager van ZEB: ‘We hebben Luc echt moeten overtuigen om model te staan. Dat heeft heel wat voeten in de aarde gehad wetende dat hij liever niet in de spotlights staat.’ 

Samen met tv-fenomeen Tom Waes trok ondernemer Luc Van Mol naar Namibië voor een indrukwekkende missie: een shoot in het wild met fotograaf Kurt Stallaert. En zoals u van zondagavonden op Eén weet: op kamp gaan met Waes staat garant voor spannende avonturen. 

Tot de knieën in de modder, slapen in een tent tussen de wilde dieren, off road in de verzengende hitte: de twee deden het allemaal. Het grootste verschil met Kamp Waes: op deze trip geen loodzware rugzakken en te grote legerkostuums, alleen maar elegante en trendy kledij. De foto’s spreken voor zich. 

Ervaren rot Tom Waes nam Luc Van Mol op sleeptouw. De twee bleken meerdere raakvlakken te hebben: een avontuurlijke levensstijl, een stevige dosis lef én een liefde voor reizen en stijl. Die chemie voel je ook op de foto’s.

Stijlicoon Luc Van Mol kiest in het dagelijkse leven meestal voor sobere en kwalitatieve basics, terwijl Tom een meer uitgesproken stijl en ook een grote voorliefde voor de kostuums van Le Fabuleux Marcel de Bruxelles heeft. 

Het opvallendste beeld uit de collectie is dat waarop Tom Waes en Luc Van Mol – in dit geval erg stijlvol – op de loop gaan voor een landend vliegtuig. Het beeld kan recht uit een James Bond film komen. Aan u de vraag wie 007 is en wie er gered moest worden. 

Voor alle zekerheid en om mogelijke commotie te vermijden: dat beeld is gefotoshopt. De echte actie laten we liever aan de Special Forces over. 

OVER ZEB
ZEB is dé Belgische multibrand fashion store bij uitstek voor iedereen die fashionable en on trend voor de dag wil komen. Met meer dan 70 topmerken in 69 winkelpunten verspreid over heel België en een uitgebreide webshop mag de klant zich op elk vlak verwachten aan een uitstekende shopbeleving. Naast de ruime keuze aan internationale brands kan men bij ZEB ook mode van eigen bodem in de rekken terugvinden. In verschillende Belgische collabs zoals Astrid Black Label, Stien Edlund, DYJCode, Le Fabuleux Marcel de Bruxelles,... drukken inspirerende persoonlijkheden hun unieke stempel op een eigen kledingcollectie. Meer informatie: www.zeb.be

Voor interviewaanvragen, uitlenen van materiaal voor shootings, beeldmateriaal of meer info, neem contact op met:
Wavemakers PR & Communications
Mailien Nguyen
mailien@wavemakers.eu
0472/38 49 51 

Contacteer ons
Over Wavemakers

A fresh thinking PR agency
We love to Make.Things.Move.

Meng een strategische aanpak met een stevige dosis creativiteit en je hebt het recept voor een geslaagde PR-campagne. Met een frisse blik creëren wij via ons uitgebreid netwerk PR de brug tussen jou en de pers en influencers in de vorm van een gedegen PR strategie, pers- & influencer relaties, mediatraining en crisiscommunicatie. 

Wavemakers
Stationsstraat 16, 9220 Hamme