Persbericht ZEB: Uw lijf in Clouds of Fashion, uw hoofd in de wolken

Persbericht ZEB: Uw lijf in Clouds of Fashion, uw hoofd in de wolken

Clouds of Fashion: een wolk van een collectie

Wij zijn in de wolken bij ZEB: dit voorjaar ligt er een nieuwe collectie van Clouds of Fashion in de winkels. Het merk van Instagram-fenomeen Laurentine Van Landeghem groeide uit van een kleedjeslijn tot een volwaardige every day-collectie voor de jonge vrouw.

Wie als jonge vrouw een volledige outfit bij elkaar wil shoppen, kan zich maar beter naar ZEB reppen dit voorjaar. Clouds of Fashion, het modemerk van Laurentine Van Landeghem, is van kleedjesmode uitgegroeid tot een echte “one stop option” voor de vrouw met dromen, ambitie en smaak. 

De collectie is opgebouwd rond het principe van ‘mix en match’: de meeste stuks passen bij elkaar en vormen samen een smaakvolle en veelzijdige garderobe. Zo pakt Clouds of Fashion uit met een trendy antwoord op de klassieke jumpsuit: de co-ord. De term is kort voor ‘co-ordinated outfit’, bestaande uit een matching boven- en onderstuk. Een effen rok en geknoopt hemdje in dezelfde kleur? Of een uitlopende broek en top in dezelfde girly en behang-achtige bloemenprint? Zo moet je ’s morgens niet nadenken over foute combinaties en zit je helemaal on trend.

De eyecatchers in de collectie zijn bijna niet te tellen. Het boxy jeanjasje in lichte wassing en bovendien van gerecycleerd katoen geeft elke look street credibility. Clouds of Fashion kiest voor zachte kleuren, het is dan ook kledij met een Scandinavische feel. Die zit vooral in de details: aansluitende topjes die je onder je jurk kan dragen, verfrissende snits en de uitbundige prints. 

‘Clouds are the sky’s imagination’, zeggen ze in het Engels. Clouds of Fashion is dan weer het resultaat van Laurentine Van Landeghems verbeelding. Maar wie is ze? 

Laurentine kan rekenen op een hechte online community dankzij een bijzondere aanpak op social media. Naast stijladvies en ondernemerszin deelt ze vooral haar eigen zoektocht naar zichzelf, eentje van vallen en opstaan. Meer dan eens zien haar volgers een geëmotioneerde Laurentine die het perfecte plaatje op sociale media doorprikt en daarmee veel jonge mensen een hart onder de riem steekt. 

Ook bij het ontwerpen van de collecties laat Laurentine haar gevoel spreken. Daardoor is de collectie girly, maar tegelijkertijd stoer. En vooral heel speels, net zoals Laurentine. 

Dit voorjaar zorgt ZEB ervoor dat u met uw lijf in Clouds of Fashion en uw hoofd in de wolken loopt.

OVER ZEB
ZEB is dé Belgische multibrand fashion store bij uitstek voor iedereen die fashionable en on trend voor de dag wil komen. Met meer dan 70 topmerken in 69 winkelpunten verspreid over heel België en een uitgebreide webshop mag de klant zich op elk vlak verwachten aan een uitstekende shopbeleving. Naast de ruime keuze aan internationale brands kan men bij ZEB ook mode van eigen bodem in de rekken terugvinden. In verschillende Belgische collabs zoals Astrid Black Label, Stien Edlund, DYJCode, Le Fabuleux Marcel de Bruxelles,... drukken inspirerende persoonlijkheden hun unieke stempel op een eigen kledingcollectie. Meer informatie: www.zeb.be  

Voor interviewaanvragen, uitlenen van materiaal voor shootings, beeldmateriaal of meer info, neem contact op met:
Wavemakers PR & Communications
Mailien Nguyen
mailien@wavemakers.eu
0472/38 49 51 

Contacteer ons
Over Wavemakers

A fresh thinking PR agency
We love to Make.Things.Move.

Meng een strategische aanpak met een stevige dosis creativiteit en je hebt het recept voor een geslaagde PR-campagne. Met een frisse blik creĆ«ren wij via ons uitgebreid netwerk PR de brug tussen jou en de pers en influencers in de vorm van een gedegen PR strategie, pers- & influencer relaties, mediatraining en crisiscommunicatie. 

Wavemakers
Stationsstraat 16, 9220 Hamme