Persbericht ZEB: Tatyana Beloy maakt van iedereen een ster

Er zit muziek in je kleren

Presentatrice en actrice Tatyana Beloy lanceert dit voorjaar haar eerste collectie voor ZEB, helemaal geïnspireerd op haar liefde voor musical. Met opschriften als ‘I Follow My Dreams’ of ‘Dance like no one is watching’ wil ze dat iedereen, letterlijk, een positieve boodschap (uit)draagt.

Tatyana Beloy heeft al heel wat watertjes doorzwommen: ze maakte naam als presentatrice van onder meer Vlaanderen Vakantieland, heeft ook enkele mooie rollen als actrice op haar palmares (De Collega’s 2.0, Gent West) en lanceerde in tussentijd succesvolle musicalstages voor jongeren onder de naam Supastar.

Vanaf nu kan je in de ZEB-winkels komen (supa-)staren naar Tatyana’s eerste kledingcollectie. En er zit muziek - of beter: musical - in de kleren van Tatyana. Inspiratie voor haar collectie zocht én vond ze immers bij haar Grote Liefde, de musical. Haar collectie is net als haar muziekstages, gericht op jongeren: ‘Zij zijn eerlijk, puur en hebben het hart op de tong. Geen ego’s, niet te veel gedoe: daar hou ik van’, zo omschrijft ze het zelf. Of om het met een opschrift op één van haar stuks te zeggen: ’All drama must remain on the stage’.

De podiumbeesten van de Supastar-stages breken niet zelden door naar het échte werk en naar televisieproducties. Of zelfs naar een fotoshoot van ZEB: de meiden die model stonden met de collectie van Tatyana, liepen immers stage bij Supastar. ‘Ik vind het belangrijk dat de stages ook een soort van springplank kunnen zijn naar meer. Passie en talent kan je niet vroeg genoeg opsporen’.

De kleren zijn ‘helemaal Taty’: ‘Ik draag zelf het liefst makkelijke, maar mooie kleren: een simpele sneaker, een tof truitje met een rokje of een shortje eronder.’ Opvallendste stuks uit de collectie zijn een knalrode trui met de lievelingsquote van Tatyana ’Blow a kiss & Take a Bow’ en een sweater jurk waarin je op en naast het podium kan stralen dankzij de afwerking met lurex. Springt ook in het oog: de coureurbroek. You love it or hate it, maar ‘of je nu danst, sport of zingt, je kan er helemaal mee losgaan’, dixit Tatyana.

Op heel wat kledingstuks staan quotes die uit het leven van Tatyana gegrepen zijn, zoals ‘This is my cue’, ‘#showtime’, of ‘Love the spotlight’. Tatyana wil dat we met Supastar een positieve boodschap (uit)dragen. ‘Ik vind dat, zoals het op één van de kledingstuks staat, iedereen moet durven dromen.’

Deze droom van een collectie ligt nu bij ZEB in de rekken. Wij verwachten alvast een - ahum supastart!

OVER ZEB
ZEB is dé Belgische multibrand fashion store bij uitstek voor iedereen die fashionable en on trend voor de dag wil komen. Met meer dan 70 topmerken in 69 winkelpunten verspreid over heel België en een uitgebreide webshop mag de klant zich op elk vlak verwachten aan een uitstekende shopbeleving. Naast de ruime keuze aan internationale brands kan men bij ZEB ook mode van eigen bodem in de rekken terugvinden. In verschillende Belgische collabs zoals Astrid Black Label, Stien Edlund, Le Fabuleux Marcel de Bruxelles, …, drukken inspirerende persoonlijkheden hun unieke stempel op een eigen kledingcollectie. Meer informatie: www.zeb.be

Voor interviewaanvragen, uitlenen van materiaal voor shootings, beeldmateriaal of meer info, neem contact op met:
Wavemakers PR & Communications
Mailien Nguyen
mailien@wavemakers.eu
0472/38 49 51

Contacteer ons
Over Wavemakers

A fresh thinking PR agency
We love to Make.Things.Move.

Meng een strategische aanpak met een stevige dosis creativiteit en je hebt het recept voor een geslaagde PR-campagne. Met een frisse blik creĆ«ren wij via ons uitgebreid netwerk PR de brug tussen jou en de pers en influencers in de vorm van een gedegen PR strategie, pers- & influencer relaties, mediatraining en crisiscommunicatie. 

Wavemakers
Stationsstraat 16, 9220 Hamme