Persbericht ZEB: Stormloop op Stien, twinnen met vriendinnen

Persbericht ZEB: Stormloop op Stien, twinnen met vriendinnen

(S)tieneridool Stien Edlund scoort voor ZEB

Stien Edlunds vorige collecties brachten een stormloop teweeg op de ZEB-winkels. Heel wat van haar tienerfans - Stieners, zeg maar - bestoken ons dan ook al weken met de vraag: wanneer ligt de volgende in de winkel? Nu zaterdag 8 februari is het zover. 

Meer dan 180.000 volgers op Instagram en meer dan 2,5 miljoen (!) enthousiastelingen op TikTok volgen Stien Edlunds doen en laten op de voet. En, toegegeven, we hebben bij ZEB een beetje onderschat wat haar collectie teweeg zou brengen: een stormloop. 

Dat zal dit voorjaar niet anders zijn. Stien creëerde opnieuw een in het oog springende collectie, met knipogen naar de Amerikaanse dans- en chearleadingcultuur. Dat is geen toeval: Stien zelf is ook bezeten door dans. Ze wil met haar collectie niet enkel jonge meisjes mooi kleden, ze wil ook een boodschap van feministische verbondenheid verspreiden. ‘Stronger together’ staat op een shirt te lezen. ‘Girls support girls’ op een ander. De shirts zijn ook ideaal om te twinnen met vriendinnen. 

Zelf was ze dan nog niet geboren, maar Stien Edlund liet zich voor haar jongste collectie inspireren door kleding uit de jaren ’90, een tijd waarin Instagram nog niet bestond. Komt goed uit, want zeker de tie dye stukken en 90’s jeans items verdienen een plekje op je feed. We konden dan ook geen betere locatie voor de fotoshoot bedenken dan The Smile Safari, het pop-up Instagrammuseum in Brussel. 

Nog meer Stienspiratie deed Edlund op in Miami: Stiens papa is piloot en neemt Stien geregeld mee naar Amerika. De pastelkleuren die Miami kleuren, zien we dan ook terugkomen in de collectie.

Van hier naar daar vliegen zoals haar papa, doet Stien ook, maar dan vooral figuurlijk: ze beschikt over tomeloze energie en doet altijd haar stien-kende best. Ze studeert, ze danst,  ze houdt er een tv-carrière op na, ze is zeer actief op social media én ze ontwerpt kleren. 

Stienpressionant. Wij worden al moe als we die opsomming neerpennen. 

ZEB is ook bijzonder trots dat het merendeel van deze nieuwste ‘be yourself’-collectie uit organisch katoen bestaat. En wij zijn klaar voor een nieuwe stormloop wanneer Stien het vuur aan het lont steekt met een post op social media.

De volwassen maten shop je in onze ZEB-winkels, maar kinderen en tieners kunnen hun favoriete stuks bij de ZEB For Stars terugvinden (in kleinere maten).

OVER ZEB
ZEB is dé Belgische multibrand fashion store bij uitstek voor iedereen die fashionable en on trend voor de dag wil komen. Met meer dan 70 topmerken in 69 winkelpunten verspreid over heel België en een uitgebreide webshop mag de klant zich op elk vlak verwachten aan een uitstekende shopbeleving. Naast de ruime keuze aan internationale brands kan men bij ZEB ook mode van eigen bodem in de rekken terugvinden. In verschillende Belgische collabs zoals Astrid Black Label, Stien Edlund, DYJCode, Le Fabuleux Marcel de Bruxelles,... drukken inspirerende persoonlijkheden hun unieke stempel op een eigen kledingcollectie. Meer informatie: www.zeb.be

Voor interviewaanvragen, uitlenen van materiaal voor shootings, beeldmateriaal of meer info, neem contact op met:
Wavemakers PR & Communications
Mailien Nguyen
mailien@wavemakers.eu
0472/38 49 51
 

Contacteer ons
Over Wavemakers

A fresh thinking PR agency
We love to Make.Things.Move.

Meng een strategische aanpak met een stevige dosis creativiteit en je hebt het recept voor een geslaagde PR-campagne. Met een frisse blik creĆ«ren wij via ons uitgebreid netwerk PR de brug tussen jou en de pers en influencers in de vorm van een gedegen PR strategie, pers- & influencer relaties, mediatraining en crisiscommunicatie. 

Wavemakers
Stationsstraat 16, 9220 Hamme