Persbericht ZEB: Stien Edlund gaat voor girlpower

Persbericht ZEB: Stien Edlund gaat voor girlpower

Samen sterk met Stien

Dit najaar ligt er een collectie met girlpower in de ZEB-winkels, met dank aan social media-sensatie Stien Edlund. ‘Girls can do anything’ staat er te lezen op één van haar sweaters. En gelijk heeft ze!

Een kledingcollectie met een boodschap, dat is Stien Edlunds jongste worp geworden. Edlund is een fenomeen op sociale media: twee miljoen fans volgen haar creatieve uitspattingen op de filmpjessite TikTok. Elke dag krijgt ze honderden enthousiaste berichtjes. ‘Slechts héél af en toe krijg ik een lastige reactie. Gelukkig steunen mijn vriendinnen me altijd’, aldus Stien. Die samenhang tussen haar vriendinnen heeft Stien geïnspireerd in haar collectie.

‘Girls can’, ‘Girls support girls’, ‘Best friends’ zo lezen we ondermeer. Met haar kleren roept Edlund jonge meisjes op om de handen in elkaar te slaan en te strijden tegen negativiteit en voor een mooiere wereld. Er zijn zelfs twinning mogelijkheden voor ‘besties’ dankzij de T-shirts met halve hartjes. Stien springt goedgekleed op de barricades voor girlpower en feminisme à la 2019.

In deze polariserende tijden is dat soort jeugdig enthousiasme net wat we nodig hebben. Want ook met quotes als ‘there is no planet B’ raakt ze actuele thema’s aan die de harten van tieners sneller doen kloppen.

De collectie is opnieuw sportief, zoals we van Edlund gewend zijn: alle stuks zijn haar helemaal op het acrobatische lijf geschreven. Dankzij seventies ogende ribfluweel stoffen is ze helemaal mee met dé trend van dit najaar. Stien zorgt voor een speelse variant in oud roze zodat ook de jeugd de retrotoer op kan. Geen traditionele stuks maar salopettes en sweaters en jasjes in coole boxy fits, zodat je er eender wat onder kan dragen. We zien veel grafische prints, neon accenten en bovendien is alles perfect te combineren met trendy chunky sneakers, die je eveneens in haar collectie kan terugvinden.

Alles wat Stien doet, is een succes. Ons antwoord op ‘Who run the world?’... Stien Edlund!

OVER ZEB
ZEB is dé Belgische multibrand fashion store bij uitstek voor iedereen die fashionable en
on trend voor de dag wil komen. Met meer dan 70 topmerken in 69 winkelpunten verspreid over heel België en een uitgebreide webshop mag de klant zich op elk vlak verwachten aan een uitstekende shopbeleving.
Naast de ruime keuze aan internationale brands kan men bij ZEB ook mode van eigen bodem in de rekken terugvinden. In verschillende Belgische collabs zoals Astrid Black Label, Stien Edlund, DYJCode, Le Fabuleux Marcel de Bruxelles, … drukken inspirerende persoonlijkheden hun unieke stempel op een eigen kledingcollectie. Meer informatie: www.zeb.be

Voor interviewaanvragen, uitlenen van materiaal voor shootings,
beeldmateriaal of meer info, neem contact op met:

Wavemakers PR & Communications
Mailien Nguyen
mailien@wavemakers.eu
0472/38 49 51

Contacteer ons
Over Wavemakers

A fresh thinking PR agency
We love to Make.Things.Move.

Meng een strategische aanpak met een stevige dosis creativiteit en je hebt het recept voor een geslaagde PR-campagne. Met een frisse blik creĆ«ren wij via ons uitgebreid netwerk PR de brug tussen jou en de pers en influencers in de vorm van een gedegen PR strategie, pers- & influencer relaties, mediatraining en crisiscommunicatie. 

Wavemakers
Stationsstraat 16, 9220 Hamme