Persbericht: ZEB pakt uit met allereerste Singles Night op Valentijn

Een vrij gezellige Valentijn met ZEB

Voor wie nog vrijgezel is, maar toch zin heeft in een vrij gezellige Valentijn is er de allereerste ZEB Singles Night. Het ideale event om een lief én een outfit-tegen-korting te scoren. Zet je hart én je shopping bag wijd open!   

De liefde van de man gaat door de maag, zeggen ze, maar bij ZEB geloven we dat die liefde ook door onze winkel kan gaan. Op vrijdag 14 februari toch. Dan vindt immers de allereerste Singles Night plaats bij ZEB in Merchtem. 

Wij zorgen voor de perfecte omstandigheden zodat de aanwezige vrijgezellen hun Ware kunnen ontmoeten. DJ Lotte Feyen zorgt voor een feyn feestje en de juiste atmosfeer. Onze matchmakers helpen de vrijgezellen de perfecte outfit samen te stellen en tackelen daarmee typische stress want ‘wat doe je nu eigenlijk aan op een eerste date?’ Wie toch nog wat nerveus is of met andere vragen zit, kan bij seksuologe en Slimste Mens-revelatie Lotte Vanwezemael terecht voor seksuo-logische tips en tricks. Als het echt nodig is kunnen de singles zich nog een beetje moed indrinken aan onze Afrodisiac Bar voor ze hun crush benaderen. Dankzij ZEB wordt vrijdag 14 februari voor de aanwezigen misschien wel een echte “vrij”-dag.

Loopt het toch mis, dan zijn er heel wat prijzen te winnen. Bovendien kan er de hele avond geshopt worden tegen 20 procent korting op de hele collectie. Op die manier kunnen mensen die eerder op de avond een blauwtje liepen dus ook gewoon van outfit wisselen en nog eens proberen. Het wordt een avond met alleen maar blije gezichten en verleidelijke en elegante outfits. 

Single ladies and gentlemen, this message is for you! Ben je nog op zoek naar een date of outfit van je dromen? Schrijf je dan snel in op www.zeb.be/nl/singlesevent. But hurry up! Want de plekken zijn zeer geliefd. 

Wil je als journalist of persfotograaf graag aanwezig zijn op dit vrij gezellige event - of het nu is om te werken, een lief te vinden of een outfit te scoren - , laat dan iets weten voor 7 februari aan Mailien Nguyen via mail (mailien@ wavemakers.eu) of op het nummer 0472 38 49 51.

Praktische informatie
ZEB Merchtem: Brusselsesteenweg 185, 1785 Merchtem
Start: 19u00
Parkeren is mogelijk op de parking voor het gebouw

OVER ZEB
ZEB is dé Belgische multibrand fashion store bij uitstek voor iedereen die fashionable en on trend voor de dag wil komen. Met meer dan 70 topmerken in 69 winkelpunten verspreid over heel België en een uitgebreide webshop mag de klant zich op elk vlak verwachten aan een uitstekende shopbeleving. Naast de ruime keuze aan internationale brands kan men bij ZEB ook mode van eigen bodem in de rekken terugvinden. In verschillende Belgische collabs zoals Astrid Black Label, Stien Edlund, DYJCode, Le Fabuleux Marcel de Bruxelles,... drukken inspirerende persoonlijkheden hun unieke stempel op een eigen kledingcollectie. Meer informatie: www.zeb.be

Voor interviewaanvragen, uitlenen van materiaal voor shootings, beeldmateriaal of meer info, neem contact op met:
Wavemakers PR & Communications
Mailien Nguyen
mailien@wavemakers.eu
0472/38 49 51

Contacteer ons
Over Wavemakers

A fresh thinking PR agency
We love to Make.Things.Move.

Meng een strategische aanpak met een stevige dosis creativiteit en je hebt het recept voor een geslaagde PR-campagne. Met een frisse blik creĆ«ren wij via ons uitgebreid netwerk PR de brug tussen jou en de pers en influencers in de vorm van een gedegen PR strategie, pers- & influencer relaties, mediatraining en crisiscommunicatie. 

Wavemakers
Stationsstraat 16, 9220 Hamme