Persbericht ZEB: Oranje is het nieuwe zwart

Persbericht ZEB: Oranje is het nieuwe zwart

Maurice - of is het mörice - mixt Parisian style met trendy Scandinavische mode

Dit najaar gaat Véronique Leysen met haar Maurice Knitwear terug naar de essentie: de focus ligt op gezellige knits en sfeervol breiwerk, met fel oranje als trendkleur. Alles draait rond wollen truien en cardigans met gedurfde kleurencombinaties. Laat je maar helemaal gaan bij ZEB! Of zoals ze in ‘t Antwerps zeggen: doe Maurice zot!

Wie van kleur en knitwear houdt, mag zich in de handen wrijven. Véronique Leysen heeft alles uit de kast gehaald om geweldige stuks te creëren die u straks graag uit de kast zal halen. Haar inspiratie haalde ze dit keer niet enkel in Parijs, maar ook in het Hoge Noorden. Scandinavische mode is immers populair en als knitwear-brand is het logisch dat je de mosterd haalt waar het koud is. De ooit zo minimalistische Scandinavische mode heeft trouwens plaatsgemaakt voor felle kleuren en prints en daar is Véronique blij om. Het is een trendy, colour-blocking collectie geworden, die nu in de ZEB-winkels hangt.

De slagzin om deze collectie te omschrijven? ‘Authentiek en old fashion, maar tegelijk hip’, aldus Véronique. Een woord dat ons meteen te binnen schiet bij het zien van de collectie is ‘gezellig’. Meestal is dat geen woord waar fashionista’s of ontwerpers blij van worden, maar Véronique zorgt ervoor dat de wollen truien ook eigentijdse it-items geworden zijn. 

Maurice keert terug naar de essentie: bovenstuks die verbluffen. ‘We hebben geëxperimenteerd met breitechnieken en de felle kleuraccenten zijn zorgvuldig gekozen zodat ze opvallen maar vooral ook flatteren’, aldus Véronique. ‘En we hebben ook aan de silhouetten gewerkt, zodat het echt tijdloze kleding is om te koesteren. Niet te veel franjes, wel mooie vlindermouwen en subtiele lurex.’ 

Als we Véronique vragen hoe we haar knitwear moeten stylen om er zo heerlijk retro uit te zien als zijzelf dan zegt ze: ‘met een zwarte baret, de juiste make-up en een ruiten sjaal of handschoenen. Maar de truien lenen zich ook perfect om te combineren met een satijnen rok of broek die je nu overal in het straatbeeld ziet.’ Zelfs boven een geklede avondjurk kan je Maurice dragen volgens Véronique. Voeg een chunky cardigan toe en je komt met de meest formele kledij weg, zonder persoonlijkheid en klasse te verliezen.

OVER ZEB
ZEB is dé Belgische multibrand fashion store bij uitstek voor iedereen die fashionable en on trend voor de dag wil komen. Met meer dan 70 topmerken in 69 winkelpunten verspreid over heel België en een uitgebreide webshop mag de klant zich op elk vlak verwachten aan een uitstekende shopbeleving. Naast de ruime keuze aan internationale brands kan men bij ZEB ook mode van eigen bodem in de rekken terugvinden. In verschillende Belgische collabs zoals Astrid Black Label, Stien Edlund, Deux by Eline De Munck, Le Fabuleux Marcel de Bruxelles, …, drukken inspirerende persoonlijkheden hun unieke stempel op een eigen kledingcollectie. Meer informatie: www.zeb.be

Voor interviewaanvragen, uitlenen van materiaal voor shootings, beeldmateriaal of meer info, neem contact op met:
Wavemakers PR & Communications
Mailien Nguyen
mailien@wavemakers.eu
0472/38 49 51

Contacteer ons
Over Wavemakers

A fresh thinking PR agency
We love to Make.Things.Move.

Meng een strategische aanpak met een stevige dosis creativiteit en je hebt het recept voor een geslaagde PR-campagne. Met een frisse blik creëren wij via ons uitgebreid netwerk PR de brug tussen jou en de pers en influencers in de vorm van een gedegen PR strategie, pers- & influencer relaties, mediatraining en crisiscommunicatie. 

Wavemakers
Stationsstraat 16, 9220 Hamme