Persbericht ZEB: Dennis Praets DYJCode uitgegroeid tot vaste waarde bij ZEB

Persbericht ZEB: Dennis Praets DYJCode uitgegroeid tot vaste waarde bij ZEB

Praten met je kleren

Rode Duivel Dennis Praet maakte indruk bij de Italiaanse voetbalclub Sampdoria Genua en dus wilde het Engelse Leicester City vele miljoenen op tafel leggen om hem binnen te halen. In de ZEB-winkels maakt Dennis’ kledinglijn DYJCode evenveel indruk. Bij ons hoeft u gelukkig geen miljoenen neer te tellen om een echte Dennis Praet in huis te halen.

Dennis Praet is, hoewel zijn naam anders doet vermoeden, geen voetballer met veel praat. Hij valt niet op met snelle wagens, bekende lieven of spectaculaire feestjes. Buiten de krijtlijnen is hij bedeesd. Maar van zodra hij een stap op het groene gras zet, eist hij alle aandacht op met zijn zwierige spelstijl, zijn vista, zijn bewegingen. In het voetbal geldt een spreekwoord: ‘je moet met de voeten praten, niet met de mond’. Als ontwerper is Praet net hetzelfde. Hij laat de kledingcollectie DYJCode, die hij samen met enkele vrienden ontwikkelde, voor zich spreken. 

Er zijn wel meer overeenkomsten tussen de voetballer Dennis Praet en de kledingcollectie DYJCode. Zo werden er bij beiden vraagtekens geplaatst. Zou Dennis Praet wel kunnen schitteren buiten België? Zou hij het niveau aankunnen? Zou Dennis Praet mooie kleren kunnen ontwerpen? Zouden ze wel verkopen? Bij zowel voetballer als ontwerper Dennis Praet hebben de vraagtekens plaats gemaakt voor uitroeptekens. En of hij het kan! Voor ZEB ligt dit najaar al de zevende collectie van DYJCode in de winkel. 

DYJCode staat ook dit najaar opnieuw voor minimalistische streetstyle met veel quotes. Dit najaar zit er overigens behoorlijk wat mysterie en speculatie in zijn quotes. Zo staat er ondermeer ‘almost famous’, ‘undercover’ en ‘you’re too close’. Alsof hij op punt staat een verrassing met ons te delen. We zien opnieuw veel zwart en khaki, maar de accentkleur van dit najaar is bruin, wat voor een streetstyle brand misschien wat verrassend is. Maar met bruin (dé trendkleur van het moment) in combinatie met het contrasterende zwart en wit en de geometrische vlakken blijft het edgy en origineel. 

Bon, ik denk dat we genoeg gepraet hebben over de nieuwste collectie, want ze spreekt voor zichzelf.

OVER ZEB
ZEB is dé Belgische multibrand fashion store bij uitstek voor iedereen die fashionable en on trend voor de dag wil komen. Met meer dan 70 topmerken in 69 winkelpunten verspreid over heel België en een uitgebreide webshop mag de klant zich op elk vlak verwachten aan een uitstekende shopbeleving. Naast de ruime keuze aan internationale brands kan men bij ZEB ook mode van eigen bodem in de rekken terugvinden. In verschillende Belgische collabs zoals Astrid Black Label, Stien Edlund, Le Fabuleux Marcel de Bruxelles, …, drukken inspirerende persoonlijkheden hun unieke stempel op een eigen kledingcollectie. Meer informatie: www.zeb.be

Voor interviewaanvragen, uitlenen van materiaal voor shootings, beeldmateriaal of meer info, neem contact op met:
Wavemakers PR & Communications
Mailien Nguyen
mailien@wavemakers.eu
0472/38 49 51

Contacteer ons
Over Wavemakers

A fresh thinking PR agency
We love to Make.Things.Move.

Meng een strategische aanpak met een stevige dosis creativiteit en je hebt het recept voor een geslaagde PR-campagne. Met een frisse blik creëren wij via ons uitgebreid netwerk PR de brug tussen jou en de pers en influencers in de vorm van een gedegen PR strategie, pers- & influencer relaties, mediatraining en crisiscommunicatie. 

Wavemakers
Stationsstraat 16, 9220 Hamme