Persbericht ZEB: Cyclo Club sprin(g)t in het oog

Persbericht ZEB: Cyclo Club sprin(g)t in het oog

Cyclo Club Marcel: voor elk wat wils

Voor de zevende collectie dook Cyclo Club Marcel opnieuw in ons wielerverleden om een van de populairste sport te eren en wielerfans te plezieren met tongue-in-cheek quotes en clevere prenten. (Wiel)ren dus snel naar de winkel!

Cyclo Club Marcel, de kledinglijn van en voor wielerfans, is niet zomaar een kledingcollectie. Het is een eerbetoon aan de moderne gladiatoren op hun metalen ros, op zoek naar eeuwige glorie. Het is een hommage aan de duizenden supporters langs de kant van de weg, die hun stemmen schor schreeuwen om hun wielerhelden vooruit te stuwen. Het is een huldebetoon aan de talloze amateursporters die ‘s zondags op hun fiets tegen weer en wind inbeuken voor een betere conditie. Of voor die frisse pint achteraf.

Cyclo Club Marcel is zot van de koers en dat zie je. De hele collectie zit vol met dubbele bodems en leuke knipogen die wierfans éxtra zullen appreciëren. Denk maar aan het T-shirt met daarop ‘Fast Food’ en afbeeldingen van eten dat renners letterlijk sneller doet gaan: droge spaghetti, een pint, een energiereep, bananen, pannenkoeken... Of het gedurfde shirt met bloemenmeisjes die een winnaar kussen. De traditie van de bloemenmeisjes werd dit voorjaar afgeschaft wegens ‘te seksistisch’. Veel fans vonden dit jammer. En dus springt Cyclo Club Marcel in de bres.

Net als ieder jaar bevat de collectie ook een wielertenue in een prachtige retro look waardoor je zelfs in een uitgerekt peloton in het oog sprin(g)t. Amateur of niet. Cyclo Club Marcel brengt dit najaar ook weer een eerbetoon aan Frank Vandenbroucke. De rebel met het gouden hart, even geniaal als broos. Een man met charisma en stijl, een legende toen hij nog op de fiets zat en nog meer erna. Een man die wielrennen tot een kunst verhief.

Shirts met opschriften als ‘VDB Forever’ of  ‘Ik ben God niet’ - de titel van zijn biografie – vallen op. Erg leuk is het shirt met opschrift ‘Francesco Del Ponte’. Daar zit een geweldige anekdote achter. In 2006, nadat Frank Vandenbroucke gestopt was met wielrennen, werd hij in Italië betrapt omdat hij deelnam aan een lokale wedstrijd onder de naam ‘Francesco Del Ponte’. Op zijn vervalste fietsvergunning prijkte een foto van... Tom Boonen.

De collectie bestaat voornamelijk uit T-shirts, maar telt ook enkele truitjes en zelfs body’s voor de allerkleinsten, die liever eerst leren fietsen in plaats van lopen. U merkt het: Cyclo Club Marcel heeft voor elke wielerfan wat wiels. Zet daarom snel koers naar de ZEB-winkels!

CYCLO CLUB EN ZEB PAKKEN OPNIEUW UIT MET EIGEN TOUR
Op 9 mei 2020 kan je opnieuw deelnemen aan de Cyclo Club Marcel Tour. Deze omloop neemt je mee langs enkele van de mooiste plekken doorheen de Leiestreek en de Vlaamse Ardennen. Berijd kasseien, beklim enkele legendarische Belgische hellingen zoals de Kwaremont en geef het beste van jezelf in deze Cyclo Club Marcel Tour. Je hebt keuze uit 3 begeleide ritten van ongeveer 70 km en 100 km waarbij je vertrekt én finisht aan het rijzige brouwerijgebouw van Brouwerij De Brabandere in het landelijke Bavikhove. Doorheen de tour word je bijgestaan door professionele fietsbegeleiders van Go4Cycling, mobiele seingevers, een EHBO-team en volgwagens. Voel je een échte professional en bedwing de Oude Kwarement en de Kluisberg! Schrijf je in op https://letour.zeb.be/letour

OVER ZEB
ZEB is dé Belgische multibrand fashion store bij uitstek voor iedereen die fashionable en on trend voor de dag wil komen. Met meer dan 70 topmerken in 69 winkelpunten verspreid over heel België en een uitgebreide webshop mag de klant zich op elk vlak verwachten aan een uitstekende shopbeleving. Naast de ruime keuze aan internationale brands kan men bij ZEB ook mode van eigen bodem in de rekken terugvinden. In verschillende Belgische collabs zoals Astrid Black Label, Deux, Stien Edlund, DYJCode, Le Fabuleux Marcel de Bruxelles,... drukken inspirerende persoonlijkheden hun unieke stempel op een eigen kledingcollectie. Meer informatie: www.zeb.be

Voor interviewaanvragen, uitlenen van materiaal voor shootings, beeldmateriaal of meer info, neem contact op met:
Wavemakers PR & Communications
Mailien Nguyen
mailien@wavemakers.eu
0472/38 49 51

Contacteer ons
Over Wavemakers

A fresh thinking PR agency
We love to Make.Things.Move.

Meng een strategische aanpak met een stevige dosis creativiteit en je hebt het recept voor een geslaagde PR-campagne. Met een frisse blik creëren wij via ons uitgebreid netwerk PR de brug tussen jou en de pers en influencers in de vorm van een gedegen PR strategie, pers- & influencer relaties, mediatraining en crisiscommunicatie. 

Wavemakers
Stationsstraat 16, 9220 Hamme