Persbericht ZEB: Are you ready for Eddy and Freddy?

Persbericht ZEB: Are you ready for Eddy and Freddy?

Cyclo Club Marcel: over de liefde van de man voor zijn fiets

De meest gewielde collectie van ZEB keert ook dit voorjaar terug: Cyclo Club Marcel. Een gouden regel in de sport luidt: never change a winning team. En dus pakt Cyclo Club Marcel opnieuw uit met een collectie met prachtige outfits vol slimme knipogen, tongue-in-cheek quotes en retrotoetsen. Zet dus snel koers naar de ZEB-winkel! 

Ook dit voorjaar gaat ZEB weer de wielertoer op met Cyclo Club Marcel. De collectie staat in het teken van de liefde van een man voor zijn fiets.

Niets dat liefde beter vat dan het shirt met opschrift ‘the mud will wash off the memories will last forever’ of ’Made of freedom’ en de beeltenis van een fiets: terwijl auto’s aanschuiven in steeds aanzwellende files, kent de fiets geen beperkingen. Wie de wereld wil zien moet alleen maar de fiets opstappen en ‘pedal the shit out of it’, om het met een andere quote uit de collectie te zeggen.

Zowel actieve wielerfans als de meer passieve, zetelhangerige liefhebbers kunnen dit voorjaar hun hart ophalen in de ZEB-winkels. De collectie zit opnieuw vol knipogen voor kenners, met nostalgische retrotoetsen.

Cyclo Club Marcel zet dit voorjaar naast Eddy nu ook Freddy in de kijker op enkele shirts: naar het schijnt kent ons land wel enkele historische wielrenners met die namen. De Britse artiest en tekenaar David Sparshott heeft ook weer enkele prachtige tekeningen van retro volgwagens of stalen rossen.

Cyclo Club Marcel zonder humor bestaat niet. Dit jaar zal u grinniken om een T-shirt met daarop ‘I love the smell of a well oiled chain in the morning’. Een knipoog naar de bekende napalm-quote uit de filmklassieker ‘Apocalypse Now’.  En we raden het niet meteen aan maar als je echt wil kan je ook een shirt gebruiken om je fiets te poetsen dankzij ‘If this T-shirt is dirty, it’s because I use it to clean my bicycle’. Of wat dacht je van een bende ‘glorious bastards’ op de fiets? 

Vergeet de gele trui van de Ronde van Frankrijk of de roze uit de Giro D’Italia. Bij Cyclo Club Marcel is de winnende kleur dit voorjaar oranje. Daarom kreeg ook de comfortabele technische Bioracer outfit in lycra wat oranje mee. Ideaal om op te gaan in de achtergrond bij een idyllische zonsondergang wanneer u op de fiets zit. 

Ook voor deze collectie werden vooral organische stoffen gebruikt. ZEB zet in 2020 nog meer in op duurzaamheid en kiest voor zoveel mogelijk bio-katoen. Niet altijd eenvoudig, maar waar een wiel is, is een weg. Nog een nieuwigheid is dat er dit seizoen ook enkele Cyclo Club Marcel shirts voor kinderen in de ZEB For Stars winkels liggen. Daar was veel vraag naar, want de liefde voor de fiets wordt in Vlaanderen met de paplepel – of moeten we zeggen met de drinkbus – ingegeven.

Op 9 mei 2020 organiseert ZEB opnieuw de Cyclo Club Marcel Tour, dit keer in de Vlaamse Ardennen. Een echte hoogdag voor de wielertoerist, dankzij een vaste Cyclo Club Marcel fanbase. 
Starten en eindigen doen ze dit jaar bij brouwerij De Brabandere waar ze het bier Kwaremont brouwen. Het moet dan ook geen verrassing zijn dat de route langs de Oude Kwaremont gaat. 
Je kan kiezen tussen een lus van 100km of 70km in 3 pelotons van 100 coureurs. Wees er snel bij want deze koers begint stilaan uit zijn voegen te barsten.

OVER ZEB
ZEB is dé Belgische multibrand fashion store bij uitstek voor iedereen die fashionable en on trend voor de dag wil komen. Met meer dan 70 topmerken in 69 winkelpunten verspreid over heel België en een uitgebreide webshop mag de klant zich op elk vlak verwachten aan een uitstekende shopbeleving. Naast de ruime keuze aan internationale brands kan men bij ZEB ook mode van eigen bodem in de rekken terugvinden. In verschillende Belgische collabs zoals Astrid Black Label, Stien Edlund, DYJCode, Le Fabuleux Marcel de Bruxelles,... drukken inspirerende persoonlijkheden hun unieke stempel op een eigen kledingcollectie. Meer informatie: www.zeb.be

Voor interviewaanvragen, uitlenen van materiaal voor shootings, beeldmateriaal of meer info, neem contact op met:
Wavemakers PR & Communications
Mailien Nguyen
mailien@wavemakers.eu
0472/38 49 51 

Contacteer ons
Over Wavemakers

A fresh thinking PR agency
We love to Make.Things.Move.

Meng een strategische aanpak met een stevige dosis creativiteit en je hebt het recept voor een geslaagde PR-campagne. Met een frisse blik creĆ«ren wij via ons uitgebreid netwerk PR de brug tussen jou en de pers en influencers in de vorm van een gedegen PR strategie, pers- & influencer relaties, mediatraining en crisiscommunicatie. 

Wavemakers
Stationsstraat 16, 9220 Hamme