Persbericht: ZEB-ambassadeurs Tom en Milo Waes naar de Noorse Fjorden

Persbericht: ZEB-ambassadeurs Tom en Milo Waes naar de Noorse Fjorden

'Deze kleren zijn mij op het lijf geschreven'

Tom en Milo Waes trokken naar de Noorse Fjorden om er de herfst- en wintercollectie van ZEB voor te stellen. Vader en zoon Waes maakten van de gelegenheid gebruik om te kamperen, te kajakken en te mountainbiken. ‘Wij zijn de laatste jaren gegroeid van vader en zoon naar twee vrienden.'

Blik stoer op de horizon gericht. Op de achtergrond robuuste rotsen te midden van de uitgestrekte Noorse natuur. Tom Waes gekleed in avontuurlijke kledij en een stoere jeans, een mix van ZEB-merken. Milo Waes eveneens in ZEB met een gevoerde jeansvest, bruin hemd en trendy cargobroek. De foto’s die Kurt Stallaert van het geslacht Waes maakte, zijn opnieuw echte eye catchers geworden.

Tom en Milo Waes trokken drie dagen naar Noorwegen om er de herfst- en wintercollectie voor te stellen. Toen ze de bestemming hoorden, sprongen de twee nét geen gat in de lucht: ‘Stuur ons naar eender welk land, we vinden er onze weg wel. En al zeker in een land als Noorwegen! Die machtige bergen en ruige natuur zijn helemaal ons ding. Ik heb met reizen Waes al veel gezien, maar de ongereptheid van Noorwegen heeft me weggeblazen, het was echt magisch mooi.

Het werd een heerlijke trip. Een feest voor vader en zoon Waes. Een Fjord Fiësta, zeg maar. ‘Wij zijn de laatste jaren gegroeid van vader en zoon naar echte vrienden’, aldus Tom.

Op het reismenu stonden ondermeer: de prachtige Flåm railway - één van de mooiste treinritten ter wereld – en Voss, hét mekka van de extreme Noorse sporten. ‘Het gigantische gevoel van vrijheid is onbeschrijflijk als je je laat leiden door de Noorse pracht’, mijmert Tom. ‘Gewoon met z’n tweetjes de natuur intrekken en zien waar we uitkomen. Dat doen we het liefst.

Vier jaar al is Tom Waes ambassadeur van ZEB. En hij is het nog lang niet moe. Hij is, zeg maar, een echte ambassadeurzetter. ‘De mensen die bij ZEB werken zijn stuk voor stuk gedreven in hun vak, fier op wat ze doen, oprecht met hun ding bezig. Ik heb de indruk dat ze er met volle goesting aan werken. En dat is wie ik ben.

Tom’s favoriet? Dat is ook dit jaar weer Belgiës hipste modemerk Le Fabuleux Marcel de Bruxelles: ‘Ik krijg elk jaar meer de indruk dat ze hun kleren precies op mijn lijf maken.’

REIS TOM EN MILO ACHTERNA NAAR NOORWEGEN
Tom en Milo Waes hadden de reis van hun leven in Noorwegen. En dat wil wat zeggen. Naar ‘t schijnt heeft Tom al enige reiservaring. ZEB biedt u de kans om het geslacht Waes achterna te reizen en exact dezelfde trip te beleven. Zin in? Neem snel deel en maak kans op een reis voor twee naar Noorwegen. Surf als de bliksem naar zeb.be/nl/wineen-reis

OVER ZEB
ZEB is dé Belgische multibrand fashion store bij uitstek voor iedereen die fashionable en on trend voor de dag wil komen. Met meer dan 70 topmerken in 69 winkelpunten verspreid over heel België en een uitgebreide webshop mag de klant zich op elk vlak verwachten aan een uitstekende shopbeleving. Naast de ruime keuze aan internationale brands kan men bij ZEB ook mode van eigen bodem in de rekken terugvinden. In verschillende Belgische collabs zoals Astrid Black Label, Stien Edlund, DYJCode, Le Fabuleux Marcel de Bruxelles, …, drukken inspirerende persoonlijkheden hun unieke stempel op een eigen kledingcollectie. Meer informatie: www.zeb.be

Voor interviewaanvragen, uitlenen van materiaal voor shootings, beeldmateriaal of meer info, neem contact op met:
Wavemakers PR & Communications
Mailien Nguyen
mailien@wavemakers.eu
0472/38 49 51

Contacteer ons
Over Wavemakers

A fresh thinking PR agency
We love to Make.Things.Move.

Meng een strategische aanpak met een stevige dosis creativiteit en je hebt het recept voor een geslaagde PR-campagne. Met een frisse blik creĆ«ren wij via ons uitgebreid netwerk PR de brug tussen jou en de pers en influencers in de vorm van een gedegen PR strategie, pers- & influencer relaties, mediatraining en crisiscommunicatie. 

Wavemakers
Stationsstraat 16, 9220 Hamme