Persbericht: Wavemakers als enig Belgisch PR-bureau in top 20 Effie-Index

Effie, de organisatie die jaarlijks de vakprijzen uitreikt voor de meest succesvolle communicatiecampagnes wereldwijd, publiceerde vandaag de lijst voor de meest doeltreffende agentschappen van 2020. In de Belgische ranking van Most Effective Agencies 2020 prijkt het strategisch en creatief PR-bureau Wavemakers op de derde plaats. Het Oost-Vlaamse agentschap kon deze plek verzilveren door haar bijdrage als contributing agency aan de verschillende Play Unified- en Dare to Sponsor-campagnes voor Special Olympics Belgium.

Wavemakers staat als enig PR-bureau uit België in de top 20 tussen enkele grote kleppers. Door onze strategische perscommunicatie maximaliseren we keer op keer de visibiliteit in de pers. Deze erkenning is het bewijs dat we als lokaal en onafhankelijk agentschap het verschil maken met de earned media die we voor onze klanten genereren”, vertelt Elke De Mayer, owner & strategic director van Wavemakers.

Voor de volledige ranking: https://www.effieindex.com/ranking/?rt=1

Ontdek de website en cases op www.wavemakers.be en blijf op de hoogte van alle nieuwtjes via de Wavemakers-accounts op Instagram, Facebook, LinkedIn en Twitter.

Perscontact (gelieve niet te publiceren aub)
Voor meer informatie, beelden of interviewaanvragen, kan u terecht bij:
Wavemakers PR & Communications
Elke De Mayer
elke@wavemakers.eu
0485 75 28 66

Contacteer ons
Over Wavemakers

A fresh thinking PR agency
We love to Make.Things.Move.

Meng een strategische aanpak met een stevige dosis creativiteit en je hebt het recept voor een geslaagde PR-campagne. Met een frisse blik creëren wij via ons uitgebreid netwerk PR de brug tussen jou en de pers en influencers in de vorm van een gedegen PR strategie, pers- & influencer relaties, mediatraining en crisiscommunicatie. 

Wavemakers
Stationsstraat 16, 9220 Hamme