Persbericht: skinn verwelkomt Anneleen Demasure en Ruth Bossuyt in management team

Branding agency in volle groei

Skinn, het branding agency uit Brugge verstevigde de voorbije jaren zijn positie sterk in de wereld van branding en design mede dankzij het aantrekken van creatief en strategisch talent. Met de komst van Ruth Bossuyt en Anneleen Demasure in het management team wil skinn zichzelf verder ontwikkelen. Hun komst zal er voor zorgen dat oprichters Kurt De Vlieghere en David van Gessel zich verder kunnen focussen op het creatief en strategisch uitbouwen van de merken in de klantenportfolio van skinn.

Ruth Bossuyt (42 jaar) werkte de laatste 3,5 jaar bij skinn als account manager. Daarvoor was Ruth verantwoordelijk voor de planning, organisatie en aansturing van de designteams voor verschillende grote bedrijven zoals Balta, Beaulieu International Group en Buromac. “In mijn nieuwe functie stuur ik vanaf heden het account management team aan en ben ik verantwoordelijk voor de algemene planning en organisatie. Zo zal ik erover waken dat de klant zoals steeds centraal blijft staan binnen skinn.”, vertelt Ruth.

Anneleen Demasure (42 jaar), die 20 jaar management ervaring heeft binnen de creatieve sector (zowel aan klant- als aan de agency zijde), vervoegt het team vanaf 1 augustus. Anneleen startte haar carrière bij Unilever waar ze 13 jaar lang zowel nationaal als internationaal aan de slag was binnen brand management. Ze ging verder als ondernemer en sloot recent 5 jaar af als managing director van Wijs, een digitaal agentschap uit Gent waar ze jaar na jaar groei realiseerde. In 2016 was Anneleen nog kandidaat ICT Woman of the Year.

Branding vereist een nieuwe aanpak. In deze snel evoluerende wereld volstaat het niet meer om gewoon een sterk logo of knappe website te maken. Elk raakpunt van een merk moet gebouwd zijn om snel en doeltreffend te kunnen anticiperen in een continu veranderend landschap. Het doel van skinn is om de klanten van onze klanten te raken in het hoofd en in het hart. Dat vind ik een geweldige uitdaging.”, aldus Anneleen.

Met deze stap vindt Anneleen haar oude liefde voor branding terug om deze vanuit een algemene management rol op te pakken. Ze wordt erkend voor haar passie en ervaring  om verandering door te voeren en ideeën om te zetten in werkelijkheid. Haar branding, ondernemerschap en digitale achtergrond zal skinn helpen de lange termijn richting voor het agency vast te leggen en waar te maken.

Over skinn branding agency

Skinn branding agency werd in 2006 opgericht door Kurt De Vlieghere en David van Gessel. Je kan bij skinn terecht voor merkontwikkeling, merkoptimalisatie en merkbewaking. Centraal staat hun geloof in responsive branding als focus voor merken in een sterk evoluerend communicatielandschap. skinn deed de laatste jaren mooi werk voor heel wat nieuwe merken maar ook voor gevestigde waarden zoals Heineken, Apple, Liantis, Beaulieu, Comeos, Voka, Gemeente Knokke-Heist, Concertgebouw Brugge, MeetDistrict, Alpro, Group Monument, Sylvester, Verhelst, MediaGenix, Extremis, … en wil op dit elan verder blijven evolueren.

Het agency bestaat vandaag uit 30 werknemers en wil het team volgens de principes van ‘authentiek leiderschap’ verder ontwikkelen. Daarbij staat authenticiteit, verantwoordelijkheid, engagement en vertrouwen centraal.

www.skinn.be - Pathoekeweg 9b05 - 8000 Brugge - +32 50 31 28 32

Voor meer informatie, beeldmateriaal of interviews (contactgegevens enkel voor de pers, niet publiceren aub):

skinn
Kurt De Vlieghere               
kurt@skinn.be               
0495 20 07 17      

Wavemakers PR
Elke De Mayer
elke@wavemakers.eu
0485 75 28 66

Contacteer ons
Over Wavemakers

A fresh thinking PR agency
We love to Make.Things.Move.

Meng een strategische aanpak met een stevige dosis creativiteit en je hebt het recept voor een geslaagde PR-campagne. Met een frisse blik creëren wij via ons uitgebreid netwerk PR de brug tussen jou en de pers en influencers in de vorm van een gedegen PR strategie, pers- & influencer relaties, mediatraining en crisiscommunicatie. 

Wavemakers
Stationsstraat 16, 9220 Hamme