Persbericht: Olivia Burton lanceert eerste pop-up store in België

Persbericht: Olivia Burton lanceert eerste pop-up store in België

Olivia Burton is verheugd om de lancering van een nieuwe zomer pop-up store in Brussel aan te kondigen

Olivia Burton is het Britse accessoiremerk dat ontstaan is uit de droom van twee beste vriendinnen en ex-fashion inkopers Jemma en Lesa. Het merk, dat in Londen ontworpen wordt, haalt inspiratie uit mode, vintage en de natuur om unieke en vrouwelijke accessoires te creëren die nergens anders te vinden zijn. Jemma en Lesa hadden enkel elkaar en een gemeenschappelijke droom om samen de horlogemarkt te hervormen. Als inkopers mode hadden ze het allemaal al eerder gezien: dezelfde steeds weerkerende weinig inspirerende stijlen, met niets moois, fris en vrouwelijks dat ze echt wilden dragen.

Toen besloten de meisjes om, tegen het advies van iedereen in, het heft in eigen handen te nemen. De meisjes werden geïnspireerd door de wijze woorden en aanmoedigingen van Lesa’s oudtante, de enige echte Olivia Burton & vanaf dan was het merk geboren.

Fast forward naar vandaag. De weg die het merk aflegde sinds 2012, van de eerste collectie die werd ontworpen aan de keukentafel tot nu, werd gebouwd door hard werk en doorzettingsvermogen. Het ontwerpteam, dat in een mooie Londense studio werkt, haalt inspiratie uit vintageaccenten, modetrends en de natuur om accessoires te ontwerpen die gegarandeerd nergens anders te vinden zijn.

Olivia Burton staat voor originaliteit en de ambitie om stijlen te creëren die net zo uniek zijn als hun klanten. Met nieuwe stukken die om de twee maanden worden gelanceerd, kan het merk steeds frisse en boeiende items aanbieden die zich onderscheiden van de rest. Medeoprichter Jemma leidt een klein maar super getalenteerd team van ontwerpers voor de creatie van prachtige collecties, waaronder de veelgevraagde Eco-Friendly en Vegan collecties. Met nog veel meer ontwerpen, producten en dromen in het vooruitzicht is het Olivia Burton avontuur nog maar net begonnen…

De nieuwe zomer pop-up store opent op donderdag 20 juni met opvallende stukken uit de huidige Olivia Burton collecties, met een focus op de prachtige bloemen en prints waar het merk bekend om staat. Topstukken zijn onder andere de nieuwe Wildflower ontwerpen, die voor het eerst dierenprints en bloemen combineren en de British Bloom collectie, die de typisch Britse tuin met pioenen, viooltjes en piepkleine bijen in een vintage geïnspireerde bloemenprint weergeeft.

In juli dit jaar wordt de Under the Sea collectie gelanceerd, een primeur voor Olivia Burton. De collectie is geïnspireerd op de schoonheid van de oceaan. Deze ontwerpen omvatten een dromerige nieuwe print die de vorm van golven nabootst met gelaagde wijzerplaten van parelmoer en mini schelpen. Een onderdeel van deze collectie is het Wishing Wave duo met een gloednieuwe wijzerplaat met glitter: een ombré, met glitter bedekte wijzerplaat die werd bedekt met Swarovski Aurora Borealis-kristallen die als kleine planeten rond de wijzerplaat dansen. Deze creaties lijken op magische wijze tot leven te komen en kunnen zo uit een onderwaterschat geplukt zijn.

Medeoprichter Jemma over de lancering: "We zijn zeer enthousiast om een nieuwe pop-up winkel te openen in Brussel. Het is zo spannend om ons merk over de hele wereld te zien groeien - het is een echt knijp-in-mijn-arm-moment”.

Ter gelegenheid van de opening werden pers en influencers uitgenodigd om de gloednieuwe zomer pop-up in première te ontdekken. Tijdens de opening op zaterdag 22 juni kan de 25ste klant naar huis met een tweede uniek meesterwerk en krijgen de dertig eerste kopers een extra goodiebag. Andere gasten kunnen genieten van een bloemendrankje en deelnemen aan een Instagramwedstrijd voor de bloemenmuur.

Bezoek de nieuwe pop-up store: B&D Joaillerie - Avenue de l’Université 32, 1050 Brussel.
Openingsuren: van dinsdag tot zaterdag van 10:00 tot 18:00.

Olivia Burton is nu verkrijgbaar in geselecteerde juwelierszaken en warenhuizen.

Voor interviewaanvragen, beeldmateriaal of meer info, neem contact op met:
Wavemakers PR
Mailien Nguyen
mailien@wavemakers.eu
0472 38 49 51

Contacteer ons
Over Wavemakers

A fresh thinking PR agency
We love to Make.Things.Move.

Meng een strategische aanpak met een stevige dosis creativiteit en je hebt het recept voor een geslaagde PR-campagne. Met een frisse blik creëren wij via ons uitgebreid netwerk PR de brug tussen jou en de pers en influencers in de vorm van een gedegen PR strategie, pers- & influencer relaties, mediatraining en crisiscommunicatie. 

Wavemakers
Stationsstraat 16, 9220 Hamme