Persbericht Mylène: Wanderlust in een flesje

Persbericht Mylène: Wanderlust in een flesje

Mylène lanceert vijf interieurparfums met minimalistisch design

Heist-op-den-Berg – Je hoeft niet op reis te gaan om de wereld te ontdekken. Met de interieurparfums van Mylène breng je verre oorden tot bij je thuis. Ontdek vijf unieke collecties: Sukayu, Frøya, Hammam, Caribou en Portofino. Achter elk gamma zit een verhaal waarbij Mylène zich inspireerde op diverse werelden voor het creëren van unieke geursensaties.

Over de parfums
We weten uit onderzoek dat geuren bijna uitsluitend in het langetermijngeheugen worden opgeslagen. Zo kunnen ze herinneringen naar boven brengen, vaak sterker dan een beeld of een geluid. Hoe fantastisch is het om de magie van een herinnering in een parfum te herbeleven? De aantrekkingskracht die een parfum kan opwekken is enorm. Zo ontstond het idee om wanderlust - het verlangen om te reizen - in een flesje te vatten. Onze interieurparfums brengen nieuwe werelden in huis, waarbij elke geur je meeneemt naar een andere bestemming. Je ontdekt verre oorden zonder je te moeten verplaatsen, alsof ze om de hoek liggen.

Over het design
De vormgeving van onze Room Sticks en Room Sprays oogt strak. Mylène koos voor minimalistische en tijdloze ontwerpen in gekleurd of gematteerd glas die perfect aansluiten bij de bredere collecties. De geurstokjes en –sprays zorgen niet enkel voor een langdurige frisheid. Dankzij hun fraaie vormgeving zijn ze ook decoratief het ideale cadeautje voor een verjaardag, geboorte, huwelijk, …

Sukayu
Met het Sukayu-gamma waan je je in een van de authentieke warmwaterbronnen in het noorden van Japan, te midden van een rustgevend natuurlandschap. Het zacht bloemige aroma met een hart van jasmijn, meiklokjes en rozen, grondnoten van hout en de zoete warmte van vanille, musk en amber ontspant lichaam en geest.

Frøya
Met het Frøya-gamma dompel je je interieur onder in de authentieke sfeer van het Hoge Noorden: een groot gebied met torenhoge bergen, zilverachtige meren, stille wouden en desolate eilanden, waar de natuur domineert en de seizoenen dicteren. De combinatie van een pittige citrusgeur en een zacht bloemig aroma met nuances van musk en sandelhout vervoert je naar het Scandinavische Hoogland.

Hammam
Met de Hammam-collectie beleef je de sfeervolle magie van het Verre Oosten bij je thuis en ervaar je de warmte van je eigen oosterse hamam. Sluit je ogen en laat die magische sensatie helemaal tot jou komen door de geraffineerde luxegeur van dit interieurparfum: een weelderig aroma op basis van karamel, citrus, oranjebloesem, jasmijn en musk.

Caribou
De Caribou-collectie neemt je mee naar Canada. Een land met immense, ongerepte natuurgebieden waar afstanden en afmetingen een andere dimensie hebben. Het eigentijdse, frisse parfum op basis van vanille, musk en bloemen doet denken aan de eindeloos groene Canadese vergezichten die je ziel reinigen en verfrissen.

Portofino & Positano
Met de collecties Portofino & Positano reizen je gedachten af naar Italië: twee schilderachtige vissersdorpjes aan de Italiaanse Rivièra en Amalfikust waar gekleurde huisjes de kustlijn sieren. Beide parfums halen de zomerse sfeer van deze mondaine badplaatsen in huis voor dat ultieme vakantiegevoel. De Portofino-geur is een fris citroenaroma met een bloemenhart van rozen en lelies. Het Positano-parfum is een sprankelende mix van pompelmoes, sinaasappel, citroen en mandarijn met een zachte basis van bloemen, musk en oranjebloesem.

TIP: combineer de verschillende aroma’s en ga in elke kamer voor een andere geursensatie!

EINDE PERSBERICHT

OVER MYLÈNE
Het verhaal van Mylène start in 1965 met de Mylène-olie, hét wondermiddel voor een gezonde huid en stralend haar. Meer dan vijftig jaar na de start heeft het authentieke Belgische merk honderden Beauty-, Home-, Style- en Health-producten van hoogwaardige kwaliteit in haar assortiment. Sinds de oprichting brengt Mylène mensen samen op homeparty’s waar professioneel opgeleide consulenten voor persoonlijk advies zorgen. Jaarlijks worden er liefst 77.000 homeparty’s georganiseerd door zo’n 2.500 consulenten, goed voor een omzet van meer dan 30 miljoen euro. Zowat alle producten in het gamma worden ontwikkeld in het eigen labo en geproduceerd in de fabriek van de hoofdzetel met een 100-tal medewerkers in Heist-op-den-Berg. Het bedrijf sloeg begin dit jaar de handen in elkaar met Vision Healthcare Group, een sterke Europese speler in voedingssupplementen, verzorgingsproducten en cosmetica die gespecialiseerd is in een directe verkoop aan de consument.

Psssst… sinds februari 2019 zijn deze producten ook online in onze webshop te koop!

Voor meer informatie, productaanvragen, beeldmateriaal, samenwerkingen of interviewaanvragen, neem contact op met:
Céline Sneyers
PR & Events
celine.sneyers@mylene.eu
+32 (0) 472 23 11 81

Contacteer ons
Amélie Putmans Wavemakers
Amélie Putmans Wavemakers
Over Wavemakers

A fresh thinking PR agency
We love to Make.Things.Move.

Meng een strategische aanpak met een stevige dosis creativiteit en je hebt het recept voor een geslaagde PR-campagne. Met een frisse blik creëren wij via ons uitgebreid netwerk PR de brug tussen jou en de pers en influencers in de vorm van een gedegen PR strategie, pers- & influencer relaties, mediatraining en crisiscommunicatie. 

Wavemakers
Stationsstraat 16, 9220 Hamme