Persbericht Mylène: Lang leve je lokken!

Persbericht Mylène: Lang leve je lokken!

Mylène lanceert vier nieuwe haarproducten voor de ultieme haarverzorging

Heist-op-den-Berg - Je kapsel in model brengen heeft weinig zin als het er niet gezond uitziet. Mylène lanceert vier nieuwe producten om jouw haren optimaal te verzorgen. Dit dream team zet je (h)aardig op weg. En als dat nog niet voldoende is, weet dan dat de Belgische producten van het Mylène-haargamma worden ontwikkeld in eigen labo en geproduceerd in de fabriek van de hoofdzetel in Heist-op-den-Berg.

Oil Infused Shampoo
Long hair, do care! Kleuring, UV-straling, fijn stof, … Oxidatieve stress van buitenaf beschadigt je lange lokken. Bescherm en versterk ze dus van binnenuit. Deze milde shampoo met microproteïnen van soja en rijst dringt tot diep in het haar door. En werd verrijkt met plantaardige Abyssinian-olie rijk aan omega 3 en 6 voor een extra intense verzorging. Dankzij guargom-extract kam je makkelijk door nat haar; provitamine B5 verzekert volume en glans.

Hair Therapy Spray
Vaarwel, beschadigd haar en gespleten haarpunten. Adieu ookkroeshaar. Want dankzij de revolutionaire microcapsules met keratine – Kerabeads® – in deze spray, zijn zulke issues verleden tijd. Hij verwent je lokken met een herstellende all-in-one therapie.

Dry Shampoo
Geen tijd of zin om je haar te wassen? Hoeft ook niet! Een professionele droogshampoo die overtollig talg absorbeert en vet, futloos haar weer luchtig en volumineus maakt. En, oh ja, eentje die meteen ook lekker ruikt en handig in gebruik is. Zó geregeld, met deze Dry Shampoo in poedervorm: snel, simpel en praktisch.

Hair Perfume
Spray away! Deze haarspray verfrist je lokken en hult ze in een heerlijk citrusparfum met aromatische lavendelnoten, frisse munt, salie en warme nuances van amber. Laat je haren dus maar lekker wapperen in de wind … en laat dit subtiele geurtje jaloerse neuzen krullen van genot.

EINDE PERSBERICHT

OVER MYLÈNE
Het verhaal van Mylène start in 1965 met de Mylène-olie, hét wondermiddel voor een gezonde huid en stralend haar. Meer dan vijftig jaar na de start heeft het authentieke Belgische merk honderden Beauty-, Home-, Style- en Health-producten van hoogwaardige kwaliteit in haar assortiment. Sinds de oprichting brengt Mylène mensen samen op homeparty’s waar professioneel opgeleide consulenten voor persoonlijk advies zorgen. Jaarlijks worden er liefst 77.000 homeparty’s georganiseerd door zo’n 2.500 consulenten, goed voor een omzet van meer dan 30 miljoen euro. Zowat alle producten in het gamma worden ontwikkeld in het eigen labo en geproduceerd in de fabriek van de hoofdzetel met een 100-tal medewerkers in Heist-op-den-Berg. Het bedrijf sloeg begin dit jaar de handen in elkaar met Vision Healthcare Group, een sterke Europese speler in voedingssupplementen, verzorgingsproducten en cosmetica die gespecialiseerd is in een directe verkoop aan de consument.

Psssst… sinds februari 2019 zijn deze producten ook online in de webshop te koop!

Voor meer informatie, productaanvragen, beeldmateriaal, samenwerkingen of interviewaanvragen, neem contact op met:
Céline Sneyers
PR & Events
celine.sneyers@mylene.eu
+32 (0) 472 23 11 81

Contacteer ons
Amélie Putmans Wavemakers
Amélie Putmans Wavemakers
Over Wavemakers

A fresh thinking PR agency
We love to Make.Things.Move.

Meng een strategische aanpak met een stevige dosis creativiteit en je hebt het recept voor een geslaagde PR-campagne. Met een frisse blik creëren wij via ons uitgebreid netwerk PR de brug tussen jou en de pers en influencers in de vorm van een gedegen PR strategie, pers- & influencer relaties, mediatraining en crisiscommunicatie. 

Wavemakers
Stationsstraat 16, 9220 Hamme