Persbericht: Knokke-Heist brengt ode aan het huwelijk in een exclusieve fototentoonstelling

Uitnodiging: ‘Masters of Wedding Photography’ van 30 maart tot en met 2 juni in Cultuurcentrum Scharpoord

Knokke-Heist - De jaarlijkse fototentoonstelling van Cultuurcentrum Knokke-Heist brengt van 30 maart t.e.m. 2 juni tophuwelijksfotografie geselecteerd door de Masters of Wedding Photography. De Masters is de award voor de beste huwelijksfoto’s uit Nederland, België en Luxemburg. Geen geposeerde beelden die je in ieders trouwalbum terugvindt maar huwelijksfotografie die op een menselijke manier de emoties van de mooiste dag weet vast te leggen. Knokke-Heist brengt deze selectie foto’s in première in een meesterlijke omgeving.

Om tot een uniek resultaat te komen werkt Knokke-Heist voor deze fototentoonstelling samen met interieurontwerper en bloemenkunstenaar Frederiek Van Pamel en Henk Somers van het exclusief eventbureau Eland. Het resultaat is een prachtige selectie huwelijksfotografie in een fabelachtige feestomgeving gevuld met bijzondere objecten, meubelen, planten en bloemen.

De tentoonstelling is elke dag te bezoeken van 30 maart tot en met 2 juni 2019 van 10 tot 19 uur, in Cultuurcentrum Scharpoord.

Wat zijn de Masters?
De Masters of Wedding Photography is de award voor de beste huwelijksfotografie van Nederland, België en Luxemburg. Elk kwartaal worden nieuwe awards uitgereikt door een (wisselende) internationale jury aan de beste, meest bijzondere en vernieuwende trouwfoto’s. De fotografen die een award winnen mogen zich Masters of Wedding Photography noemen. De doelstelling van de Masters is huwelijksfotografie naar een hoger niveau brengen en in een positief daglicht zetten in de fotografiebranche. “Met de Masters of Wedding Photography willen we aantonen dat huwelijksfotografie echt een kunst op zich is. Bij ons geen klassieke kiekjes, maar echte mensen en emoties die door onze laureaten op de gevoelige plaat worden vastgelegd. De bezoekers zullen betoverd en geïnspireerd zijn na het zien van de tentoonstelling, of ze nu fotografieliefhebber zijn of koppels met trouwplannen”, aldus Christiaan de Groot, curator en organisator van de Masters. 

Samenwerking met Frederiek Van Pamel, eventbureau Eland en Maud Vanhauwaert
Interieurontwerper en bloemenkunstenaar Frederiek Van Pamel en Henk Somers van het exclusief eventbureau Eland zetten zich al jaren in om elke bruiloft tot een unieke gebeurtenis uit te werken.  Dit keer zetten ze alles op alles om je met verstomming te slaan wanneer je de tentoonstellingsruimte betreedt.. Ze creëren een perfecte wereld gevuld met prachtige objecten, meubelen, planten en bloemen. Frederiek Van Pamel vertelt: “We wilden de bijzondere foto’s van de Masters nog beter tot hun recht laten komen, door de tentoonstellingsruimte om te toveren tot een feeërieke feestomgeving, die mensen laat dromen van hun eigen huwelijksdag.”

Tot slot worden de foto’s vergezeld van de mooiste gedichten van schrijfster en theatermaakster Maud Vanhauwaert die je in taal te laten wegdromen bij foto’s die voor iedereen toch een speciale betekenis hebben.

U bent uitgenodigd op de opening van de expo ‘Masters of Wedding Photography’ op zaterdag 30 maart om 17 uur. Gelieve uw accreditatie te bevestigen voor vrijdag 22 maart via mail bij astrid@wavemakers.eu of via telefoon 0476 58 02 74.

Expo Masters of Wedding Photography
Zaterdag 30 maart 2019 – zondag 2 juni 2019
Cultuurcentrum Scharpoord
Maxim Willemspad 1, 8300 Knokke-Heist
cc.ticket@knokke-heist.be
cultuur.knokke-heist.be/MOW
Dagelijks: 10 – 19 uur

Tickets
€ 10 / € 8 KH Uitpas, Bill, + 10 pers. / - 18 jr. gratis

Voor meer informatie, beeldmateriaal en interviewaanvragen, gelieve contact op te nemen met:
Wavemakers
Astrid De Paep
astrid@wavemakers.eu
0476/58 02 74

Contacteer ons
Over Wavemakers

A fresh thinking PR agency
We love to Make.Things.Move.

Meng een strategische aanpak met een stevige dosis creativiteit en je hebt het recept voor een geslaagde PR-campagne. Met een frisse blik creëren wij via ons uitgebreid netwerk PR de brug tussen jou en de pers en influencers in de vorm van een gedegen PR strategie, pers- & influencer relaties, mediatraining en crisiscommunicatie. 

Wavemakers
Stationsstraat 16, 9220 Hamme