Persbericht: Joris Haems nieuwe directeur voor EcoPuur

Nevele - EcoPuur, totaalaannemer op vlak van duurzame energietechnieken, heeft sinds juni 2018 een nieuwe directeur: Joris Haems. Zijn aanstelling is het gevolg van de groei van EcoPuur.

De voorbije jaren groeide EcoPuur uit tot een volwaardige totaalaannemer op vlak van duurzame energietechnieken. Met een jaaromzet van om en bij de 7,5 miljoen, behoren ze nu tot de grotere spelers. De Oost-Vlaamse Haems verdiende de voorbije zeven jaar zijn pluimen als general manager in de sector van de duurzame energietechnieken en heeft een duidelijk doel voor ogen.

Bij EcoPuur vertrekken we vanuit de behoefte van onze klant, of dit nu een lagere energiefactuur, meer comfort of een ecologische overweging is, dat maakt niet uit; het is de juiste visie! Met onze totaaloplossingen bieden we een antwoord op de vraag van klanten. En aangezien wij alle energietechnieken in huis hebben, zijn wij een one-stop-shop bij zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten.

Voor Haems zal het ook een uitdaging zijn om extra talent aan te trekken. Iets waarin hij in de loop der jaren een sterke ervaring heeft opgebouwd.

We zijn enorm aan het groeien, zowel qua regio als qua aantal projecten. We breiden uit in Vlaanderen en realiseren steeds meer totaalprojecten, ook bij KMO’s. Om die groei te ondersteunen, zoeken we technisch talent, meer bepaald installateurs, projectleiders en ploegbazen voor onmiddellijke indiensttreding. De diversiteit aan projecten en de stabiele bedrijfsstructuur zijn slechts enkele van onze troeven. Bij EcoPuur staan onze medewerkers centraal. We zijn trots op onze mensgerichte en waardegedreven bedrijfscultuur. We blijven inzetten op innovatie en willen steeds de leider blijven in de nieuwste duurzame energietechnieken.

Voor meer informatie over de vacatures binnen EcoPuur: www.ecopuur.be/jobs

Over EcoPuur
EcoPuur is energie-aannemer gespecialiseerd in de totaalaanpak van energieprojecten voor zowel particulieren als kmo’s, nieuwbouw of verbouwing. EcoPuur werd opgericht in 2006 en is sinds 2013 een dochterbedrijf van Durabrik bouwbedrijven. Het team van 30 medewerkers realiseert een jaaromzet van om en bij de 7,5 miljoen euro. ‘De Pit’, hun thuisbasis in Nevele is het toonbeeld van een hip passief kantoorgebouw.

Voor meer informatie en interviewaanvragen, gelieve contact op te nemen met:
Wavemakers PR
Elke De Mayer
elke@wavemakers.eu
0485 75 28 66

Contacteer ons
Over Wavemakers

A fresh thinking PR agency
We love to Make.Things.Move.

Meng een strategische aanpak met een stevige dosis creativiteit en je hebt het recept voor een geslaagde PR-campagne. Met een frisse blik creĆ«ren wij via ons uitgebreid netwerk PR de brug tussen jou en de pers en influencers in de vorm van een gedegen PR strategie, pers- & influencer relaties, mediatraining en crisiscommunicatie. 

Wavemakers
Stationsstraat 16, 9220 Hamme