Persbericht: Influencer Aurélie Van Daelen lanceert FOUDRE, een ultravrouwelijke collectie in samenwerking met ZEB

Persbericht: Influencer Aurélie Van Daelen lanceert FOUDRE, een ultravrouwelijke collectie in samenwerking met ZEB

Merchtem – Multibrand fashion store ZEB en de franstalige influencer Aurélie Van Daelen presenteren met trots de eerste FOUDRE-collectie. Het is een op en top vrouwelijke collectie van Belgische bodem geworden met rock/romantische invloeden. De volledige collectie wordt op maandag 25 mei om 18u gepresenteerd tijdens een virtuele modeshow op de Instagrampagina van ZEB & Aurélie Van Daelen. De must-have items hangen vanaf 26 mei in de 14 Waalse ZEB-stores en is ook online beschikbaar op ZEB.be.

Aurélie Van Daelen is een Belgische blogster, influencer en boy mommy pur sang. Ze werd bekend
door haar deelname aan verschillende televisieprogramma’s in Wallonië en groeide nadien uit tot een
bekende influencer. Haar volgers kunnen rekenen op dagelijkse (mom)life updates en inspirerende
beauty- en fashiontips. Anderhalf jaar geleden sloot Aurélie zich aan bij de #ZEBsquad, een groep
Belgische fashionista’s die hun ZEB-outfits delen op social media. “Aurélie vormt al lang een vaste waarde van onze ZEBsquad. Ze staat gekend als een goedlachse fashionista met stijlvolle looks waarbij ze high fashion outfits de nodige street credibility geeft”, zegt Erika Mees, Marketing Directeur bij ZEB.

Tijd om de succesvolle samenwerking te verzilveren met een eigen collectie voor Aurélie Van Daelen. “Met FOUDRE wordt de droom om een eigen collectie te ontwerpen en uit te brengen werkelijkheid. Ik ben al van kleins af aan een fashionlover en blader dagelijks door modetijdschriften en fashion-apps om modetrends te spotten”, aldus de nieuwe designer.

Ik ben een vrouw met vormen en ik vind het erg belangrijk me elke dag goed te voelen in mijn kledij. De collectie is zeer vrouwelijk met rock & romantische invloeden waardoor je ze combineert naargelang je mood”, vult Aurélie aan. Wanneer we Aurélie vragen wat haar favoriete stukken zijn, antwoordt ze resoluut: het zalmroze satijnen pak en de beige turtleneck jurk.

"We zijn erg enthousiast over deze première van Aurélie Van Daelen bij ZEB omdat ze de ZEB waarden vertegenwoordigt. Aurélie inspireert dagelijks duizenden vrouwen met haar toegankelijke stijl die speelt met extremen. Ze slaagt erin trends te mixen & matchen tot haar eigen unieke stijl", concludeert Erika Mees.

De FOUDRE-collectie ligt vanaf dinsdag 26/05 in de rekken. Ga bliksemsnel naar een van de 14 ZEB stores
in Wallonië of scoor jouw favoriete outfit online op www.zeb.be.

OVER ZEB
ZEB is dé Belgische multibrand fashion store bij uitstek voor iedereen die fashionable en on trend voor de dag wil komen. Met meer dan 70 topmerken in 70 winkelpunten verspreid over heel België en het Groothertogdom Luxemburg én een uitgebreide webshop mag de klant zich op elk vlak verwachten aan een uitstekende shopbeleving. Naast de ruime keuze aan internationale brands kan men bij ZEB ook mode van eigen bodem in de rekken terugvinden. In verschillende Belgische collabs zoals Astrid Black Label, Eline De Munck, Stien Edlund, DYJCode, Le Fabuleux Marcel de Bruxelles, ... drukken inspirerende persoonlijkheden hun unieke stempel op een eigen kledingcollectie. Meer infor matie: www.zeb.be

Voor interviewaanvragen, uitlenen van materiaal voor shootings, beeldmateriaal of meer info, neem contact op met:
Wavemakers PR & Communications
Mailien Nguyen
mailien@wavemakers.eu
0472/38 49 51

Contacteer ons
Over Wavemakers

A fresh thinking PR agency
We love to Make.Things.Move.

Meng een strategische aanpak met een stevige dosis creativiteit en je hebt het recept voor een geslaagde PR-campagne. Met een frisse blik creëren wij via ons uitgebreid netwerk PR de brug tussen jou en de pers en influencers in de vorm van een gedegen PR strategie, pers- & influencer relaties, mediatraining en crisiscommunicatie. 

Wavemakers
Stationsstraat 16, 9220 Hamme