Persbericht: Expositie bloemenhuis Daniel Ost ‘Paint the City Green’ gecanceld

Sint-Niklaas – Paint the City Green, de overzichtstentoonstelling van bloemenkunstenaar Daniel Ost, zou normaliter eind april hebben plaatsgevonden te Sint-Niklaas. Eerder dit jaar werd aangekondigd dat de florale expositie verplaatst zou worden naar het najaar, maar door de blijvende dreiging van het coronavirus werd beslist de tentoonstelling te cancelen. “Paint the City Green moest normaal de pièce de résistance vormen van de schitterende carrière van Daniël Ost, in het jaar waarin hij zijn 65ste verjaardag vierde”, vertelt Yann Callaert, General Manager bij Daniel Ost. “Het leek ons echter niet opportuun de tentoonstelling te laten doorgaan, aangezien het coronavirus nog steeds hevig om zich heen slaat en grote evenementen uit den boze blijven. Om ieders veiligheid en gezondheid te garanderen, hebben we dan ook besloten om Paint the City Green te cancelen”.

Met Paint the City Green wilden we de bezoekers in optimale omstandigheden onderdompelen in de florale kunst van Daniel Ost”, vult Patrick Vermaerke, Event Entrepreneur bij Bevas, aan. “Aangezien we onder de huidige omstandigheden geen totaalbeleving kunnen bieden in de Salons voor Schone Kunsten en het Casinopark, hebben we de tentoonstelling met spijt in het hart moeten annuleren. In overleg met de stad Sint-Niklaas gaan we wel op zoek naar een coronaproof alternatief om zowel Daniël Ost als de stad alsnog in de bloemetjes te zetten.”

Reeds aangekochte tickets voor Paint the City Green worden integraal terugbetaald. Zij die hun tickets online hebben aangekocht, ontvangen eerstdaags een mail met een link voor automatische terugbetaling. Wie fysiek tickets aankocht, kan deze kosteloos inruilen bij het aankooppunt.

Perscontact voor meer informatie:
Wavemakers PR & Communications
Ruth Vervaet
ruth@wavemakers.eu
0479 74 57 41

Contacteer ons
Over Wavemakers

A fresh thinking PR agency
We love to Make.Things.Move.

Meng een strategische aanpak met een stevige dosis creativiteit en je hebt het recept voor een geslaagde PR-campagne. Met een frisse blik creëren wij via ons uitgebreid netwerk PR de brug tussen jou en de pers en influencers in de vorm van een gedegen PR strategie, pers- & influencer relaties, mediatraining en crisiscommunicatie. 

Wavemakers
Stationsstraat 16, 9220 Hamme