Persbericht ZEB: Bij Cyclo Club Marcel loopt alles op rolletjes

Voor fitte fietsers en fanatieke fans

De eerste wielercollectie van Cyclo Club Marcel was - wait for it - erg ge-wield. Logisch dat er een vervolg aan gebreid wordt. Marcel brengt opnieuw een heerlijk nostalgische ode aan de wielersport. 

De eerste zonnestralen breken door de wolken, de lente is in het land. En dus kijken wielerfans massaal uit naar het begin van het wielerseizoen en poetsen honderdduizenden amateurwielrenners hun fiets op om te gaan rijden. Dat kunnen ze allemaal doen in kleren van Cyclo Club Marcel. 

Er zijn shirts met opschriften als ‘Coureur’, ‘Kopman’, ‘De Muur’ of ‘Midnight roller’: allemaal heerlijk tongue in cheek én nostalgisch. Ook leuk: een coureur die met een elastiek achteruit getrokken wordt, zodat hij supersnel uit de startblokken kan schieten. Of wat dacht u van een shirt met ‘We hebben een goede click’, een leuke referentie naar klikpedalen. 

Onze favoriet is echter een T-shirt met een afbeelding van een scheermesje erop, met de datum 17 juni 1946. Dat is niet toevallig de geboortedatum van ene Eddy Merckx, de meest legendarische wielrenner die dit land ooit heeft voortgebracht. Voor als u er messcherp wil uitzien. 

Cyclo Club zet de fans dit keer ook zélf in de spotlights en op een T-shirt. Tegen een grijsblauwe achtergrond zien we silhouetten van de typische figuren die je langs het parcours van een wielerwedstrijd ziet: zatte fans, seingevers, mensen met vlaggen maar ook de wereldberoemde Duivel die elk jaar tijdens de Tour de France in beeld probeert te lopen. Dit seizoen zien we trouwens veel blauw; van donkerblauw tot grijsblauw.

Er is ook opnieuw een technische outfit, ideaal om op de fiets te dragen. In het retro blauw-rood-witte wielerpak, een knipoog naar de Ronde van Frankrijk, lijkt u niet alleen de fiet-ste maar bent u ook de meest modieuze van het hele peloton. Overigens: de fotoshoot voor deze collectie vond plaats in ’t Kuipke Gent, de iconische wielertempel waar jaarlijks de Zesdaagse wordt georganiseerd. 

Dit jaar organiseert Cyclo Club Marcel opnieuw een eigen wielerrondrit. Inschrijven kan u op https://letour.zeb.be/letour. Vier pelotons vertrekken vanuit het Centrum Ronde van Vlaanderen voor een rit van 70 of 100 kilometer. Niet van de poes, maar de leuze van Cyclo Club Marcel is: waar een wiel is, is een weg. Het wordt een heerlijke ode aan de Vlaamse wielersport. Nostalgie troef: we pakken uit met een fanfare, met bloemenmeisjes en we serveren typisch Belgische kost. Er wordt vooraf een klein bedrag aan inschrijvingsgeld aangerekend, maar dat krijgt u dubbel en dik terug met een stevig gevulde goodie bag. Zo is iedereen bij ons een winnaar. 

OVER ZEB
ZEB is dé Belgische multibrand fashion store bij uitstek voor iedereen die fashionable en on trend voor de dag wil komen. Met meer dan 70 topmerken in 69 winkelpunten verspreid over heel België en een uitgebreide webshop mag de klant zich op elk vlak verwachten aan een uitstekende shopbeleving. Naast de ruime keuze aan internationale brands kan men bij ZEB ook mode van eigen bodem in de rekken terugvinden. In verschillende Belgische collabs zoals Astrid Black Label, Stien Edlund, DYJCode, Le Fabuleux Marcel de Bruxelles, …, drukken inspirerende persoonlijkheden hun unieke stempel op een eigen kledingcollectie.  Meer informatie: www.zeb.be

Voor interviewaanvragen, uitlenen van materiaal voor shootings, beeldmateriaal of meer info, neem contact op met:
Wavemakers PR & Communications
Mailien Nguyen
mailien@wavemakers.eu
0472/38 49 51

 

Contacteer ons
Over Wavemakers

A fresh thinking PR agency
We love to Make.Things.Move.

Meng een strategische aanpak met een stevige dosis creativiteit en je hebt het recept voor een geslaagde PR-campagne. Met een frisse blik creëren wij via ons uitgebreid netwerk PR de brug tussen jou en de pers en influencers in de vorm van een gedegen PR strategie, pers- & influencer relaties, mediatraining en crisiscommunicatie. 

Wavemakers
Stationsstraat 16, 9220 Hamme