Na Knokke opent Clouds of Fashion vandaag pop-up in Oostende

Laurentine verklapt de zomertrends van 2018

Oostende – Na Knokke-Heist is Oostende de tweede locatie aan de kust waar de roos getinte wolk van Clouds of Fashion neerstrijkt. Een hele zomer lang, van 18 mei tot eind september, kunnen fashionista’s die afzakken naar de ‘Koningin der Badsteden’ zich laten onderdompelen in de ‘Hi Summer’ goodies en kledingcollectie van Clouds of Fashion. Voor de jonge oprichtster van COF, Laurentine Van Landeghem, is de pop-up in Oostende een logische keuze. “In de zomer willen we ook aan de kust te vinden zijn. Zo bereiken we een nieuw cliënteel dat in de winter, als ze niet tot in de winkels in Antwerpen en Gent geraken, steeds op onze webshop terecht kan. Het succes van de pop-up in Knokke vorig jaar lag aan de basis van de beslissing om een tweede pop-up aan zee te openen. De keuze viel daarbij al snel op Oostende. Deze stad is de shopping place bij uitstek aan de kust. Er is bovendien altijd wel wat te beleven.”

De zomertrends van 2018 bij Clouds of Fashion

Wie de shop in de Adolf Buylstraat binnentreedt, kan er niet omheen: pasteltinten zijn dé nieuwe zomertrend. Licht roze of paars in combinatie met een lichte jeans of een zomers jurkje: het geeft een lieflijk girly resultaat. Maar fervente COF-shoppers weten dat de collectie die Laurentine samenstelt niet in een hokje te plaatsen valt. De ene dag mag het best sportief zijn - uit de kluiten gewassen sneakers met dikke zolen zijn weer helemaal trending - de andere dag krijgt de tomboy-look de bovenhand. “Naast pastel is jeans weer helemaal terug. Combineer verschillende jeansstukken, zoals een afgeknipte jeansbroek met oversized jeansvestje, in dezelfde outfit en je creëert een instant killer look! De nieuwe lengte is een jurk tot net boven de enkels of tot net onder de knie. En aan de voeten van fashionista’s zie je deze zomer loafers in alle stijlen gecombineerd met zowat alles uit je kleerkast.”, vertelt Laurentine Van Landeghem, oprichtster van Clouds of Fashion.

Naast de kledingcollectie is er in de COF-shops ook een collectie aan hippe strandartikelen te vinden. Van giant strandlakens tot weekendtassen met leuke opschriften en grappige floatables.

Clouds of Fashion pop-up Oostende
Adolf Buylstraat 18A, 8400 Oostende
Van 18 mei tot eind september
COF Store Oostende: open van  11u00 tot 18u00

COF Knokke, Zeedijk 659, 8300 Knokke-Heist
Open van 31 maart tot 2 september. Openingsuren en -dagen worden steeds online gecommuniceerd op de kanalen van COF.

COF Gent, Brabantdam 15, 9000 Gent
Open van maandag tot zaterdag van 10 tot 18 uur en de eerste zondag van de maand.

COF Antwerpen, Nationalestraat 79, 2000 Antwerpen
Open van maandag tot zaterdag van 11 tot 18 uur en de eerste zondag van de maand.

Online shoppen in de COF-Shop? www.cloudsoffashion.com
Volg COF op Instagram: @_cloudsoffashion_
Volg Laurentine op Instagram: @Laurentine
Volg COF op Facebook: /CloudsOfFashion
Volg de Vlog: FashionCloudL

Voor interviewaanvragen, uitlenen van materiaal voor shootings, beeldmateriaal of meer info, neem contact op met:

Wavemakers PR & Communications
Elke De Mayer
elke@wavemakers.eu
0485/75 28 66

Beelden vrij te gebruiken mits vermelding van Clouds of Fashion of www.cloudsoffashion.com

Contacteer ons
Over Wavemakers

A fresh thinking PR agency
We love to Make.Things.Move.

Meng een strategische aanpak met een stevige dosis creativiteit en je hebt het recept voor een geslaagde PR-campagne. Met een frisse blik creĆ«ren wij via ons uitgebreid netwerk PR de brug tussen jou en de pers en influencers in de vorm van een gedegen PR strategie, pers- & influencer relaties, mediatraining en crisiscommunicatie. 

Wavemakers
Stationsstraat 16, 9220 Hamme